Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ayy çok sevindim gizemli yaa.benim bile kalbim çarpıyor kendim olmuş kadar sevindim inan

canım benim tebrik ederim seni inan bende çok sevindi,m senin kadar..kocan duyunca napcak acaba ..allahım elinede verir inş....:ebebek:
:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::gezme::gezme::gezme::gezme::gezme::gezme::gezme::gezme::gezme::gezme:

çok saol canımmmmmmmmm dr aradım hemen yarın gidicem vajinal ultrasyona bakck 3 gün gecikti teste çıktıgına göre vajinal ultrsyon yapalım dedi ay eşime nasıl sölücem baba olcan diye ay kalbim durcakk

bacım yemin ederim ilk çizgi çıktı allah dedim çıkmıyo kafamı çevirdim 60 kadar saydım döndüm ikinci çizgi tam net neye ugradıgımı şaşrdım aglıyom hala
ay bilirim bitanem o duyguyuuuuuuuuuuu inan bende senin adina cok sevindim gözlerim dolduu allahim kucagina aldirmayida nasip etsin bebegim ziplama yerinde durr esin nasil tepki vercek cok merak ediyorum :yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::gezme::gezme::gezme::gezme:

Geri