Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

iyiyiz bu arada canım susamda iyi heyecanlıyım 20 ekimde kontrole gitcez 16 haftalık olmuş olcam acaba cinsiyet belli olurmu yaaaaa

iyiyiz bu arada canım susamda iyi heyecanlıyım 20 ekimde kontrole gitcez 16 haftalık olmuş olcam acaba cinsiyet belli olurmu yaaaaa
olur inşaallah.daha 15 gün varmış yaa 🙁 biz de yarın 32.haftaya girecez.heyecan ve korku sarmaya başladı yavaş yavaş.bak ne diyecem susam büyüdü artık ona susam demesek de simit mi desek.yoksa o hep bizim susamımız olarak mı kalsa

haha ilahi meryem heeee bende gitcem ama bugünmü yarınmı giderim bilemiyorum ağdaya gitcem bende bide alışveriş yapmam lazım montlarımın önü kapanmıo şaka gibi
hahaha susam diyodurki başardımmmmmm!!! bak şişti döbiş 😀
biz geldiiik.ama gidecez tekrar kuaföre gidecez ki hamile erkek olmadığım hamile kadın olduğum anlaşılsın 🙂
Allah iyiliiğini versin ya hamile erkek hahaha hadi kuaföre gitte kadın ol 😀
:nazar: maaşallah samyy büyümüş kız susam hep sağlıklı kalsın topiğimizin susamı 🙂

:nazar: maaşallah samyy büyümüş kız susam hep sağlıklı kalsın topiğimizin susamı 🙂
hoşgeldin sılam.valla bu kaşlarla gören hamile erkek var zanneder nanikçalışmaya başladım 3 haftadır.hastane ev falan derken fırsat bulamadım kuaföre.inşaallah şimdi gidecem 🙂

çok normal çünkü susam büyüyor:ohh:şu:ohh: kıyafet olayı sinir ediyor zaten.

aynen bacım sinir edio beniiiii bişide yok adam akıllı hepsi demode

olur inşaallah.daha 15 gün varmış yaa 🙁 biz de yarın 32.haftaya girecez.heyecan ve korku sarmaya başladı yavaş yavaş.bak ne diyecem susam büyüdü artık ona susam demesek de simit mi desek.yoksa o hep bizim susamımız olarak mı kalsa

evet daha 15 gün var çok var seninde baya olmuş az kalmış 32 haftaaa anammmmm ne çabuk geçmiş kızzz susam büyüdü ama ben ona susam demekten vazgeçemicem sanırım doğuncada susam dicem bu gidişlee 😀

kesin öle diodur sılam başardımm diyip şeytan kahkahaları atıodur hahaha baya büyüdü canım yaaa sormaaaaa

aynen bacım sinir edio beniiiii bişide yok adam akıllı hepsi demode
ben ne giyeceğimi bilmiyordum.memlekete gidince annemin makinasında kendim dikmiştim.sonra buraya gelince burda da şu uzun bileğe kadar olan elbiselerden aldım bi tane.iyi oldu.ama kış geldi şimdi.altı üstü 2 ayım kaldı.ne yapacam ben de bilmiyorum.dediğin gibi herşey demode.ve hamile kıyafeti olduğu açık açık belli olan şeyleri sevmiyorum.hamile olduğum anlaşılsın ama hamile kıyafeti olmasın.çok şey mi istiyoruz :boink:

ben ne giyeceğimi bilmiyordum.memlekete gidince annemin makinasında kendim dikmiştim.sonra buraya gelince burda da şu uzun bileğe kadar olan elbiselerden aldım bi tane.iyi oldu.ama kış geldi şimdi.altı üstü 2 ayım kaldı.ne yapacam ben de bilmiyorum.dediğin gibi herşey demode.ve hamile kıyafeti olduğu açık açık belli olan şeyleri sevmiyorum.hamile olduğum anlaşılsın ama hamile kıyafeti olmasın.çok şey mi istiyoruz :boink:
evet canım senin az kalmış ben bütün kışı geçircem neyse gidince bakıcam artık bişiler bulursam alcam bulamazsam büyük beden mağazasından mont alcam sadece

hoşgeldin sılam.valla bu kaşlarla gören hamile erkek var zanneder nanikçalışmaya başladım 3 haftadır.hastane ev falan derken fırsat bulamadım kuaföre.inşaallah şimdi gidecem 🙂
oyyy tatlı hamişimiz sen herhalinle güzelsin bişi olmaz kız 🙂

kesin öle diodur sılam başardımm diyip şeytan kahkahaları atıodur hahaha baya büyüdü canım yaaa sormaaaaa
:ehi: :ohh:büyüdüm:ohh:anneyi şişiydim:ohh:eee artık doğunca ısırıverirsin totosunu 🙂

Geri