Ş şehnaz Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2010 #2.033 iş arasında yazıyorum..gelen gidenden kalan vakitte..biraz sonra da çıkmam lazım..bazı günler vakit oluyor kalabiliyoruz da..bazı gün de olmuyor işte..
iş arasında yazıyorum..gelen gidenden kalan vakitte..biraz sonra da çıkmam lazım..bazı günler vakit oluyor kalabiliyoruz da..bazı gün de olmuyor işte..
Ş şehnaz Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2010 #2.034 bak meryemcim bir sürü arkadaş geldi..ben çıksam da yalnız kalmazsın🙂 ne güzell
Ş şehnaz Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2010 #2.035 yeni gelenler hoşgeldiniz öptüm hepinizi..bebişli kardeşlerim bu ay çok öenmli benim için..bol dua rica ediyorum
yeni gelenler hoşgeldiniz öptüm hepinizi..bebişli kardeşlerim bu ay çok öenmli benim için..bol dua rica ediyorum
M mrs m. Daimi Üye Üye 10 Mayıs 2010 #2.036 meryem214434' Alıntı: hg mrsm ve bebişi Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk canımmm nasılsınız bakalım cadi_91' Alıntı: selam millet ben geldim Genişletmek için tıkla ... slm hoşgeldin şehnaz' Alıntı: yeni gelenler hoşgeldiniz öptüm hepinizi..bebişli kardeşlerim bu ay çok öenmli benim için..bol dua rica ediyorum Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk şehnazcım...canımmmmm dualarım seninle, allah yardımcın olsun inşallahhhh.
meryem214434' Alıntı: hg mrsm ve bebişi Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk canımmm nasılsınız bakalım cadi_91' Alıntı: selam millet ben geldim Genişletmek için tıkla ... slm hoşgeldin şehnaz' Alıntı: yeni gelenler hoşgeldiniz öptüm hepinizi..bebişli kardeşlerim bu ay çok öenmli benim için..bol dua rica ediyorum Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk şehnazcım...canımmmmm dualarım seninle, allah yardımcın olsun inşallahhhh.
dilegimmm Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2010 #2.038 merhaba kızlar, kötü bir pazartesi oldu kötü başladık haftaya....
M meryem214434 Aktif Üye Üye 10 Mayıs 2010 #2.040 şehnaz' Alıntı: bak meryemcim bir sürü arkadaş geldi..ben çıksam da yalnız kalmazsın🙂 ne güzell Genişletmek için tıkla ... 🙂 🙂 işine bak 🙂 canım sıkıntı yapma işine bakabilirsin.ben yattığım yerden açıyorum bütün gün yapacak bişeyim olmadığı için işte
şehnaz' Alıntı: bak meryemcim bir sürü arkadaş geldi..ben çıksam da yalnız kalmazsın🙂 ne güzell Genişletmek için tıkla ... 🙂 🙂 işine bak 🙂 canım sıkıntı yapma işine bakabilirsin.ben yattığım yerden açıyorum bütün gün yapacak bişeyim olmadığı için işte