Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

oh oh maşallah ne güzel... tabi yaa en iyisi söylememek, açıklama yapmaya ne gerek var.
tabi her ihtimale karşı tedbiri elden bırakmasın. çok sevindim canım inşallah vesile olur.

açıklama yapmaktan ziyade erkekliğimiz varya, Türk Erkeği KAZAK falan 😀 ondan yoksa bizimkinin kallbi ağzındadır,
Amin canım inşallah vesile olur canım..

Evet canım inşallah herşey yoluna girecek inşallah... 🙂

Az önce bi kadın bana fal baktı, beni tanımaz etmez hiç bişi de demedim, buraya gelmişti işyerine, sen hamilemisin dedi bana yaaaa 😀

aaaaaaaa kıssss esınde ıyılestı çok sukur bebegın gelıyor demekkı heee hadı hayırlısı fala ınanma falsızda kalma demısler tatlım ınsallah hakkınızda hayırlısı olsun ama esıne şu havuç suyunu basla hemen ıhmal yok ok🙂

Ayyyy canım benim ne tatlı hazırlıklar, allahım sağlıcakla inşallah kucağına aldırsın içim bi garip oldu valla.. 😕

Evet canım inşallah herşey yoluna girecek inşallah... 🙂

Az önce bi kadın bana fal baktı, beni tanımaz etmez hiç bişi de demedim, buraya gelmişti işyerine, sen hamilemisin dedi bana yaaaa 😀

canımmmm inşallah rabbim sana da nasip edecek bu tatlı hazırlıkları, hayırlısı ile inşallahhhh.
ayyyy fala bak sennnnn inşallah inşallahhhhh

daha erken zaten çalışmanda ıyı bır yandan aslında ama ıyıysen tabıkı hayırlısı bakalım
bende park yatak aldım canım oda yapmıyorum ogluma ama sımdı o park yatak yatak odamda duracak yaaa eeee bende bütün gün yatak odasında duramam baska odaya geçmem gerekecek o zaman park yatak tasınması lazım oldugum odaya bır oraya bır buraya nasıl tasıcaz onu dıye düşünüyorum bırde küçük besık mı alsak dıyoruz sen ne dıyosun canım evet canım ay sonu yıka herseyını ütüle yerlestır baya zor oluyo ben mahvolmustum yaparken çünkü çok esyası var hepsı yıkanıp ütülendı zor oluyo Allah yardımcın olsun çantanıda hazırlarsın

Burda bi arkadaşımız yeni doğum yaptı, geçen gün gittik 2 aylık oldu artık.. o bu araba koltuklarına benzeyen saplı şeyler varya anakucağımı diyorlar ne ondan almış, çok rahat olduğunu söyledi, her yere koyabiliyorum rahatça bende işimi yapıyorum diyor..

:Laie_23:Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi:Laie_23:

Gizemli Kıs .................................... 2 Ekim

:yumurta:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :yumurta:
Lalezar.................................5 Ekim
Ecce ...................................6 Ekim
Dilara1................................6 Ekim
Lara74................................7 Ekim
Ayşegüüll..............................8 Ekim
Ela naz ..............................15 Ekim
fikrimin ince gülü....................16 Ekim
Şimall............................... 16 Ekim
Azade...............................17 Ekim
Gülker...............................18 Ekim
Semre...............................20 Ekim
Sılam_nisa...........................22 Ekim
Dentnurse...........................23 Ekim
Sabırsızım...........................25 Ekim
Cey82.................................2 Kasım

2010 ANNE ADAYLARI bebisim

Şubat ANNE ADAYLARI
niisam ..................................... 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
Selzeh .................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:

MART ANNE ADAYLARI
Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
ayselalper .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

NİSAN ANNE ADAYLARI
mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:
aslıgökçe ........................... 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:

MAYIS ANNE ADAYLARI
Mimozaçiçeği ........................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:

HAZİRAN ANNE ADAYLARI
papatyammm....................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Tatlı cadım ....................... 10 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

TEMMUZ ANNE ADAYLARI
Bilgemelek ......................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr) :nazar:
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Sammy_haa.........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

AĞUSTOS ANNE ADAYLARI
Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
İzgil.......................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
Lovely ..................................25 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Pekar..........................................Ağu stos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Betül_betül...........................30 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

EYLÜL ANNE ADAYLARI
Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
fudelya..................................... 20 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
polyana28 ............................... 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:

şimdilik kendimi iyi hissediyorum inşallah kurban bayramına kadar sorunsuz çalışabilirim.
sen de iyisini düşünmüşsün. nasıl olsa bize bağlı olacaklar, başka oda şu an için çok anlamsız. canım ben şöyle düşünüyorum: park yatak, yatak odasında sabit kalacak kımıldatmıcam. eğer oturma odasına götürürsem altına güzelce şeyler serip oraya yatırırım. habire yatak taşımak olmaz çok yorulursun. küçük beşik için masraf etme bence. ona vereceğin parayı bezlere verirsin 🙂 sağol canım senin de allah yardımcın olsun, inşallah herşeyimiz yolunda gider.

ınsallah canım dıkkat et kendıne yanı aynen o sekılde tatlım hep bıze bagımlı bebekler ancak ılk zamanlar mesela annelerımızde kalacak yanımızda o zaman nasıl yapıcaz nerde yatırıcaz bu bebeklerı mesela benım annem gelecek kalacak gece yanımda yatak odamda yatırmak ıstemem annemı eee nasıl olacak çok kafam karısıyo bu konuda normal zamanda koltuk odasında dedıgın gıbı olabılır ancak gecelerı işte ılk zamanlar zor olacak ve esımle aynı odada olmaz esım uyuyamaz bende belkı tek yetısemıcem anne yardımı gerecek yanı kafam çok karısık sorma artı ev tıpı ana kucagı almayı düşünüyomusun pekı

aaaaaaaa kıssss esınde ıyılestı çok sukur bebegın gelıyor demekkı heee hadı hayırlısı fala ınanma falsızda kalma demısler tatlım ınsallah hakkınızda hayırlısı olsun ama esıne şu havuç suyunu basla hemen ıhmal yok ok🙂

Ok canım, bu hafta işte ameliyat falan pazara gidemedik, birkaç gün sonra alırım inşallahda başlarız...

canımmmm inşallah rabbim sana da nasip edecek bu tatlı hazırlıkları, hayırlısı ile inşallahhhh.
ayyyy fala bak sennnnn inşallah inşallahhhhh

İnşallah valla heyecan yapıyorum böyle şeyleri duydukça, kalbim duracaaaakkk 🙂
Yaaa öyle dedi valla bende şaştım.. 😕

e hangi erkek bunu düşünmez kiiiiiii.... hepsi aynı bu anlamda. hadi hayırlısı canımcım

😀

Burda bi arkadaşımız yeni doğum yaptı, geçen gün gittik 2 aylık oldu artık.. o bu araba koltuklarına benzeyen saplı şeyler varya anakucağımı diyorlar ne ondan almış, çok rahat olduğunu söyledi, her yere koyabiliyorum rahatça bende işimi yapıyorum diyor..

canım ana kucagı bende aldım ama tüm gün onda yatırmak saglıklı mı degılmı bılemıyorum kı kafam çok karısık bu konuda ne yapacagımı sasırdım

Geri