Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

herkese merhaba canlar
herkese mutlu bir hafta diliyorum
eeee ne var ne yok güzeller
lalezar canım benim pek giremiyorum bu aralar eşin ameliyat olacak demek...Rabbim yardımcısı olsun...
yaaaa canlar bugün 9+2 ve ben tam 4 kg verdim buçocuk neyle besleniyor merak ediyorum doğrusu

Slm canım h. geldin, nasılsın bakimmm 🙂
Evet canım varikosel ameliyatı olcak bakalım cumaya..

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİMMMMM

:Laie_23:
Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi:Laie_23:

Pirenses.............................20 Eylül

:yumurta:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :yumurta:

Sabırsızım...........................28 Eylül
Gizemli kıs............................2 Ekim
Lalezar................................5 Ekim
Cey82..................................5 Ekim
Ecce ...................................6 Ekim
Dilara1................................6 Ekim
Lara74.................................7 Ekim
Ela naz .............................15 Ekim
Şimall............................... 16 Ekim
Azade...............................17 Ekim
Gülker..............................18 Ekim
Semre...............................20 Ekim
Sılam_nisa...........................22 Ekim
Dentnurse..........................23 Ekim

2010 ANNE ADAYLARI bebisim

Şubat ANNE ADAYLARI
niisam ..................................... 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
Selzeh .................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:

MART ANNE ADAYLARI
Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
ayselalper .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

NİSAN ANNE ADAYLARI
mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:
aslıgökçe ........................... 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:

MAYIS ANNE ADAYLARI
Mimozaçiçeği ........................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:

HAZİRAN ANNE ADAYLARI
papatyammm....................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Tatlı cadım ....................... 10 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

TEMMUZ ANNE ADAYLARI
Bilgemelek ......................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr) :nazar:
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Sammy_haa.........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

AĞUSTOS ANNE ADAYLARI
Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
İzgil.......................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
Lovely ..................................25 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Pekar..........................................Ağu stos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Betül_betül...........................30 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

EYLÜL ANNE ADAYLARI
Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
fudelya..................................... 20 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
polyana28 ............................... 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:

lalezar sayende süper sarki dinliyorum cnm tatli dillim güler yüzlüm ey ceylan gözlüm valla süper eski sarkilarin yerini hic bi sarki tutmuyor bide olgun simsek oda süper söylüyor

hb tskler iyiyim sükür doktordan geldim bebegi kontrol etti kalp atisini dinledik onu görünce daha iyi oldum sükür allaha senin bebek nasil

oy oy masallah annesi saglikliki hic durmuyor korkma annesi zamani gelince cikarr 🙂 oglun olcak ne güzel adini ne koymayi düsünüyorsunuz

o zaman senin ayakların bugün yere basmaz.görüş günlerinde ben öyle oluyorum.bebişimi gördüm diye bulutlarda geziyorum.isim daha tam net değil.babasıyla anlaşamadık tam olarak.eşim rüyasında 7 aylık ikiz doğurduğumu görmüş.o da korkmuş demek ki 🙂

Sağol canım benim, cuma günü Allah nasip ederse 🙂

inşaallah çok güzel olacak herşey sizin için

o zaman senin ayakların bugün yere basmaz.görüş günlerinde ben öyle oluyorum.bebişimi gördüm diye bulutlarda geziyorum.isim daha tam net değil.babasıyla anlaşamadık tam olarak.eşim rüyasında 7 aylık ikiz doğurduğumu görmüş.o da korkmuş demek ki 🙂

inşaallah çok güzel olacak herşey sizin için
yazik oda korkmus belliki ins bisey olmaz cnm korkma rabbim korur bebislerimizi ins.. benim ilk kizimda ismini babasi koymustu bundada ben koycam allah nasip eyler ins 🙂

hg korkma kilo vermen baslarda normal bende 5 kilo verdim ama bebek su bile icsen onunla yetiniyor 🙂 sonraki aylarda yavas yavas kilo almaya baslaniliyor

Slm canım h. geldin, nasılsın bakimmm 🙂
Evet canım varikosel ameliyatı olcak bakalım cumaya..
geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz bir ameliyat olur
ben hep aynı bütün gün kusmamak için resmen çırpınıyorum pek fazla birşeyde yiyemiyorum ama maşallah bugün biraz daha iyiyim...kendimi iyi hissetmişken biriken işlerim var onları yapayım dedim...azıcıkta topiğe girip ne var ne yok bakayım dedim
senin çıkış saatinde geldi sanırım neyse canım bende bi 5 dkcık uğramıştım
öpüyorum herkesi görüşürüz kızlar

seneye gidecem ailemin yaninaa 2 sene diycek görmüyeli ay hepsi burnumda tütüyor heleki annemm bende anne oldum amma yinede anne diye agliyorum offf bu gurbetlik cok zor be kizlar

Geri