Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

tamam olur farketmez 😀 inş canım ya en yakın zmanda güldrür yüzümü allahımm nsan ayında hamile oldugumda ilk yazdıgımda anında sen cwp vermiştin 🙂

inşallah canım inşallah, allahın izniyle senin de meleğin gelecek elbette... sadece rahat ol stresten uzak dur. meleğinin her anlamda sağlıklı bir anneye ihtiyacı var 🙂

öyle miiiiii denk gelmişiz o zaman.

inşallah canım inşallah, allahın izniyle senin de meleğin gelecek elbette... sadece rahat ol stresten uzak dur. meleğinin her anlamda sağlıklı bir anneye ihtiyacı var 🙂

öyle miiiiii denk gelmişiz o zaman.

evet canım haklısın .. evet canım ben hatta ikinci çizgi hafif silikti demiştim sende onu gördüysen eger hamilesin ddin 2 gün sonra testi tekrarladım 2 çizgide netti

çünkü idrar testi genelde hata vermiyor. onda çıktıyda kanda da hemen çıkıyor.
neyse darısı yeni meleğine...
her şerde bir hayır vardır, inanıyorum.

amin canım en yakın zmanda gelir tabi kide senin dedğin gibi ycegi ekmek yokmuş demekki demiştin çok iyi hatırlıyorum ve kendimi salmadım 2 tarflı düşündüm dogsaydı belkide hasta dogcaktı allahım ne ona nede bana acı vermemk için belkide aldı bebeğimi

amin canım en yakın zmanda gelir tabi kide senin dedğin gibi ycegi ekmek yokmuş demekki demiştin çok iyi hatırlıyorum ve kendimi salmadım 2 tarflı düşündüm dogsaydı belkide hasta dogcaktı allahım ne ona nede bana acı vermemk için belkide aldı bebeğimi

kesinlikle öyle canım...
ilk haftalarda benim de düşük tehlikem vardı ve doktorum şunu söylemişti. eğer bebek sağlıklıysa zaten tutunmaya çalışır ama sağlıksız bebekse zaten tutunamaz. güçlüler yaşar zayıflar gider demişti. doğru gerçekten. allahın takdiri ve doğru kararı. inşallah sana meleğin yakın zamanda sürpriz yapar.

kesinlikle öyle canım...
ilk haftalarda benim de düşük tehlikem vardı ve doktorum şunu söylemişti. eğer bebek sağlıklıysa zaten tutunmaya çalışır ama sağlıksız bebekse zaten tutunamaz. güçlüler yaşar zayıflar gider demişti. doğru gerçekten. allahın takdiri ve doğru kararı. inşallah sana meleğin yakın zamanda sürpriz yapar.

çok dogru demiş ama canım doktor aynende öyle senin bebişin ilk yolda bırakıp gitmemiş seni bu saatten sonra allhım sizi ayırmasın olsun parti vercem burda :deli::deli::deli:🙂

Geri