Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

hoşgeldin canım...
ilk defa 18. haftada sol kasığımda pıt pıt hissettim, kuş kanadı gibiydi. tesadüfen oldu, sabah uyanmıştım. elimi kasıklarımda gezdirmeye başladım. hani acaba bir işaret duyar mıyım diye 🙂 hakikaten sol taraftan duydum. sonra ilk tekmesini 21. haftada hissettim, o gün bugündür devam ediyor
senin daha vaktin var.

annesi büyüdü artık dogdugu zmanda uyku yok 🙂 aynn canm sabır nekadar kaldı doguma

evet canım büyüdü... zaten uyutmamasını doktorlar da öyle açıklıyor. amaç anneyi gece uykusuzluğuna alıştırmalarıymış. 28. haftadayım. tam 7 aylık işte. kasım sonu ya da aralık başı inşallah gelecek kızım.

evet canım vaktim var daha ama ne biliyim bazen hani normaldede damar atması gibi olur ya acaba onla karıştırırmıyım diye endişeleniyorum işl bende anlarım ayırt ederim canım ama bi an önce bende hissetmek istiyorum öbür türlü ayda bi görmek çok zor gerçekten

az kalmış canım ya kızını kucgına almaya ne çabuk geçti ya ben buraya üye oldugum zman daha dün gibi daha yeni hamileydin zman akıp gçmiş 😀 😀

İNŞ canımm benimde valaha aynı bugün çok sıkıldım bi tuhaftım sabahtan ama şimdi eşim geldi en azından evin içinde tek değilim bunaldım tek olunca sen nden çıkmadın canım çıkıp bi hava alsaydın

hissedersiiiiiiinnnn dur daha vaktin var 🙂 sonra acımasız tekmeler atabiliyorlar haaa 🙂
doğru diyorsun ben de hissetmeden önce sürekli acaba şöyle mi böyle mi deyip dururdum. inşallah allah bebişlerimize sağlık versin.

az kalmış canım ya kızını kucgına almaya ne çabuk geçti ya ben buraya üye oldugum zman daha dün gibi daha yeni hamileydin zman akıp gçmiş 😀 😀

evet canımmm zaman su gibi sanki... ilk aylar sanki zaman durmuş gibi oluyor ama sonra çarçabuk geçiyor. inşallah rabbim sana sımsıkı tutunacak sağlıklı bir bebek gönderir canım.

inş canım bu sfer sımsıkı tutunur bana erkek olursa küçük olcak kızından ama isteme gelcez ona göre
:minik::minik:

allahım işll sağlıka kucağıma gelir canımyaaa neyse bende kaçtım bu arada öpüyorum hepinizi mucuk