Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Allhım inşallah bu küçük meleğe nefes almayı nasip eder... bebeğin sesini duyar ve inşallah iyidir canım ama tabiki tam teşekküllü iyi bir hastahaneye gitmelisin canım sonuçta seninde sağlığın tehlikede olabilir canım Allah yardımcın olsun...
çok sağol bilmiyorum işte 3 hastane değiştirdim bakalım nolcak allahım inşallh dualarımı kabul ederde bebeğimin kalp atışını duyarım

kızlar bugün benim adet günüm beklemedeyim şu an ama bütün adet belirtilerini yaşıyorum olursada üzülmecem artık takmıcem taktıkca olmuyo bebiş..

günaydın kızlar ben artık geceleri hep düşük ve kan görerek uyanıyorum doktorların ümitsiz konuşması bilmiyorum ya hemen aldırmakta istemiyorum şu an içimde olduğunu bilmek bile güzel kalbi atmasada haftaya p.ertesi başka bir özel hastaneden randevu aldım ona gitcem bakalım son umut inşallah bebeğimin kalbi atar
gülüm canını sıkma derdi de veren allah dermanını da veren allah sakın üzülme sen o bebeğin kalp atışlarını duyacaksın bunu bütün kalbimle söylüyorum.cnm bende düşük tehlikemin oldugu zamanlar sürekli rüyamda düşük yaptıgımı gördüm kan gördüm şükür şuan 6. ayımıza girdik cnm seninde rüyan tersi olacak en yakın zamanda duyacaksın fıstıgın orda oldugunu sakın üzülme onuda üzülme bütün dualarım seninle cnm

Kızlar bu saate keşke biriniz burada olabilseydiniz çok kötüyüm varya :uhu:
Kimse yok ama ben yinede yaşadığımı yazacağım buraya yazmak belki bir nebze rahatlatır...Bu akşam eşimle birkaç saat konuştuk tabi mevzu ''bebek'' bu gün okulda arkadaşları hocam düşünüyormusunuz evlilik kaç yıl oldu felan deyince bizimki gün boyu okulda dolmuş ; sonrada eşi daha yeni kanseri atlatmış bir arkadaşıyla dertleşmiş onlarada doktor en az 2 yıl bebek fikrinden uzak durun demiş sonra tabi arkadaşı siz artık düşünmüyormusunuz değince bizimki sessiz kalmış bende annemle çarşıdaydım alışveriş yapıp eve geldim kocamın suratı beşkarış yanına yaklaşılmıyor tabi ben konuşturmaya çalıştım olmayınca kavga koptu :18: neymiş ben onun umutlanmasına bile fırsat vermiyormuşum dün karnım ağrıyo adet olcam sanırım dedim ona bozulmuş olunca üzülmüyomuşta olmadan ben umut kırınca üzülüyomuş karşı komşumuz hamiş daha yeni, bizimkide annesine demiş oda eee artık sizde çalışın olsun demiş benim ailemde sürekli söylüyo baskıdan bunalmışmış mış mış mış........Bende dedimki madem öyle adet olduğum gün doktora gidelim derdimizi anlatalım tam olarak bir yumurta takibi ultrason olmazsa sperm testi felan yaptıralım bakalım noluyo dedim tamam dedi sabredecek gücü kalmamış artık bir çocuğu olsun istiyomuş :18: inanamazsınız ya sonra acaba bende bir sorun mu var diye internetten erkeklerin sorunlarına bakıyo aha bu bende olabilir yok buda olabilir ayyyyyy kafayı yiyecektimm varya zaten ben üzülüyom her gördüğüm hamiş kadına özlemle bakıyorum caddedeki bütün bebekler geçtikçe içim gidiyor internette bile bebeklere bakınca içim buruk yalvarmaya başlıyorum Rabbime , bu akşam eşimde patlayınca çok fena oldum :grev:
ayy cnm inan cok üzüldüm şimdi benim hamile olmadan önce yaşadıgım durumu yaşamışsın sakın üzülme allah büyüktür en kısa zamanda seninde olur bebişin.baktırın inş ikinizde de sorun cıkmaz .meleğiniz en kısa zamanda size gelir.erkek içinde kolay bişey değil oda belli bir zaman gecince o duyguyu yaşamak istiyor.bunu hamile olunca onun tavırlarından cok iyi anlarsın

gülüm canını sıkma derdi de veren allah dermanını da veren allah sakın üzülme sen o bebeğin kalp atışlarını duyacaksın bunu bütün kalbimle söylüyorum.cnm bende düşük tehlikemin oldugu zamanlar sürekli rüyamda düşük yaptıgımı gördüm kan gördüm şükür şuan 6. ayımıza girdik cnm seninde rüyan tersi olacak en yakın zamanda duyacaksın fıstıgın orda oldugunu sakın üzülme onuda üzülme bütün dualarım seninle cnm
çok sağol inşallah hamilelerin hisleri çıkar ve duaları kabul olur dua et benim için bebeğime son 1 hafta şans verildi bilmiyorum bende ne yapacağımı dua etmekten başka çarem yok buda giderse 1 sene içinde 2. bebeğim olcak geçen senede ağustosta hamile kaldım eylülde düşük yaptım.aynı acıyı tekrar yaşamaktan korkuyorum ama inşallah bebeğim annesini bırakmıycak.
senin inşallah allahım sağsalim bebeğini kucağına almayı nasip eder

desteğiniz için hepinize çok teşekkürediyorum şimdi bütün hamile arkadaşlarımızdan bişey rica ediyorum bana 6 yada 6.5 haftalık ultrason kağıdında yazan kese cm yazarmısınz lütfen

çok sağol inşallah hamilelerin hisleri çıkar ve duaları kabul olur dua et benim için bebeğime son 1 hafta şans verildi bilmiyorum bende ne yapacağımı dua etmekten başka çarem yok buda giderse 1 sene içinde 2. bebeğim olcak geçen senede ağustosta hamile kaldım eylülde düşük yaptım.aynı acıyı tekrar yaşamaktan korkuyorum ama inşallah bebeğim annesini bırakmıycak.
senin inşallah allahım sağsalim bebeğini kucağına almayı nasip eder
üzülme bitanem bu annesini bırakmayacak.dua ediyorum sen sakın üzülme .aminn cnm inş allah bütün anneleri ve anne adaylarının bebeklerine kavuşmayı onları kucaklarına almayı nasip etsin

Geri