sende bitanesin bebegim nese ben şimdi cidden cıktım yoksa boşanacaz sonumuz kotu olurr neyse optum sende eşinin yanına gitt hadiiii byeeeeeeeeee ii geceler bebegummmmmm
sende bitanesin bebegim nese ben şimdi cidden cıktım yoksa boşanacaz sonumuz kotu olurr neyse optum sende eşinin yanına gitt hadiiii byeeeeeeeeee ii geceler bebegummmmmm
günaydın kızlar ben artık geceleri hep düşük ve kan görerek uyanıyorum doktorların ümitsiz konuşması bilmiyorum ya hemen aldırmakta istemiyorum şu an içimde olduğunu bilmek bile güzel kalbi atmasada haftaya p.ertesi başka bir özel hastaneden randevu aldım ona gitcem bakalım son umut inşallah bebeğimin kalbi atar
Kızlar bu saate keşke biriniz burada olabilseydiniz çok kötüyüm varya
Kimse yok ama ben yinede yaşadığımı yazacağım buraya yazmak belki bir nebze rahatlatır...Bu akşam eşimle birkaç saat konuştuk tabi mevzu ''bebek'' bu gün okulda arkadaşları hocam düşünüyormusunuz evlilik kaç yıl oldu felan deyince bizimki gün boyu okulda dolmuş ; sonrada eşi daha yeni kanseri atlatmış bir arkadaşıyla dertleşmiş onlarada doktor en az 2 yıl bebek fikrinden uzak durun demiş sonra tabi arkadaşı siz artık düşünmüyormusunuz değince bizimki sessiz kalmış bende annemle çarşıdaydım alışveriş yapıp eve geldim kocamın suratı beşkarış yanına yaklaşılmıyor tabi ben konuşturmaya çalıştım olmayınca kavga koptu
neymiş ben onun umutlanmasına bile fırsat vermiyormuşum dün karnım ağrıyo adet olcam sanırım dedim ona bozulmuş olunca üzülmüyomuşta olmadan ben umut kırınca üzülüyomuş karşı komşumuz hamiş daha yeni, bizimkide annesine demiş oda eee artık sizde çalışın olsun demiş benim ailemde sürekli söylüyo baskıdan bunalmışmış mış mış mış........Bende dedimki madem öyle adet olduğum gün doktora gidelim derdimizi anlatalım tam olarak bir yumurta takibi ultrason olmazsa sperm testi felan yaptıralım bakalım noluyo dedim tamam dedi sabredecek gücü kalmamış artık bir çocuğu olsun istiyomuş inanamazsınız ya sonra acaba bende bir sorun mu var diye internetten erkeklerin sorunlarına bakıyo aha bu bende olabilir yok buda olabilir ayyyyyy kafayı yiyecektimm varya zaten ben üzülüyom her gördüğüm hamiş kadına özlemle bakıyorum caddedeki bütün bebekler geçtikçe içim gidiyor internette bile bebeklere bakınca içim buruk yalvarmaya başlıyorum Rabbime , bu akşam eşimde patlayınca çok fena oldum
ALLAHIN izniyle sende eşinde görceniz bu günleri eşine kızma böyle yaptı diye sakın çünkü sen nasl anne olmak istiyosan oda baba olmak özlemiyle yanıyo inş bu tedaviden sonra çok güzel haberler alcaz senden ve ben inanıyorum ki en yakın zamnda hamişler adayına ismin yazılcak nolur üzme canım aglamada eşinin yanında ol herzamn öpüyorum seniii kocamann
ALLAHIN izniyle sende eşinde görceniz bu günleri eşine kızma böyle yaptı diye sakın çünkü sen nasl anne olmak istiyosan oda baba olmak özlemiyle yanıyo inş bu tedaviden sonra çok güzel haberler alcaz senden ve ben inanıyorum ki en yakın zamnda hamişler adayına ismin yazılcak nolur üzme canım aglamada eşinin yanında ol herzamn öpüyorum seniii kocamann
inşallah canım inşallah Rabbim isteyen herkes gibi bizide sevindirir bu gün daha iyiyim kalkıp kahvaltı hazırladım güzel bir şekilde başladık güne yani ...Destek için çok teşekkür ederim 🙂
günaydın kızlar ben artık geceleri hep düşük ve kan görerek uyanıyorum doktorların ümitsiz konuşması bilmiyorum ya hemen aldırmakta istemiyorum şu an içimde olduğunu bilmek bile güzel kalbi atmasada haftaya p.ertesi başka bir özel hastaneden randevu aldım ona gitcem bakalım son umut inşallah bebeğimin kalbi atar
Allhım inşallah bu küçük meleğe nefes almayı nasip eder... bebeğin sesini duyar ve inşallah iyidir canım ama tabiki tam teşekküllü iyi bir hastahaneye gitmelisin canım sonuçta seninde sağlığın tehlikede olabilir canım Allah yardımcın olsun...
dentnurse...........................27 Eylül Sabırsızım........................28 Eylül sılam_nisa..........................28Eylül Gizemli kıs.........................2 Ekim Lalezar................................5 Ekim Cey82..................................5 Ekim Ecce .....................................6 Ekim dilara1..................................6 Ekim Lara74.................................7 Ekim ela naz ..............................15 Ekim Şimall................................ 16 Ekim Azade...................................17 Ekim Gülker.................................18 Ekim Semre...................................20 Ekim
2010 ANNE ADAYLARI
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ................................ 2-3 ocak (Anne adayı süperrrrrrr)
Kelebeğim ................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrr)
biza ....................................... 22 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
umutsuz_reyhan ................. 29 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Esila .......................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ..................................... 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
Selzeh .................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ayselalper .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
NİSAN ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
aslıgökçe ........................... 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
MAYIS ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği ........................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm....................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrr)
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Tatlı cadım ....................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrr)
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
TEMMUZ ANNE ADAYLARI Bilgemelek ......................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr)
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Sammy_haa.........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
AĞUSTOS ANNE ADAYLARI Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
İzgil.......................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Lovely ..................................25 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Pekar..........................................Ağu stos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Betül_betül...........................30 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
EYLÜL ANNE ADAYLARI Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
fudelya..................................... 20 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
polyana28 ............................... 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)