Kızlar bu saate keşke biriniz burada olabilseydiniz çok kötüyüm varya
Kimse yok ama ben yinede yaşadığımı yazacağım buraya yazmak belki bir nebze rahatlatır...Bu akşam eşimle birkaç saat konuştuk tabi mevzu ''bebek'' bu gün okulda arkadaşları hocam düşünüyormusunuz evlilik kaç yıl oldu felan deyince bizimki gün boyu okulda dolmuş ; sonrada eşi daha yeni kanseri atlatmış bir arkadaşıyla dertleşmiş onlarada doktor en az 2 yıl bebek fikrinden uzak durun demiş sonra tabi arkadaşı siz artık düşünmüyormusunuz değince bizimki sessiz kalmış bende annemle çarşıdaydım alışveriş yapıp eve geldim kocamın suratı beşkarış yanına yaklaşılmıyor tabi ben konuşturmaya çalıştım olmayınca kavga koptu
neymiş ben onun umutlanmasına bile fırsat vermiyormuşum dün karnım ağrıyo adet olcam sanırım dedim ona bozulmuş olunca üzülmüyomuşta olmadan ben umut kırınca üzülüyomuş karşı komşumuz hamiş daha yeni, bizimkide annesine demiş oda eee artık sizde çalışın olsun demiş benim ailemde sürekli söylüyo baskıdan bunalmışmış mış mış mış........Bende dedimki madem öyle adet olduğum gün doktora gidelim derdimizi anlatalım tam olarak bir yumurta takibi ultrason olmazsa sperm testi felan yaptıralım bakalım noluyo dedim tamam dedi sabredecek gücü kalmamış artık bir çocuğu olsun istiyomuş
inanamazsınız ya sonra acaba bende bir sorun mu var diye internetten erkeklerin sorunlarına bakıyo aha bu bende olabilir yok buda olabilir ayyyyyy kafayı yiyecektimm varya zaten ben üzülüyom her gördüğüm hamiş kadına özlemle bakıyorum caddedeki bütün bebekler geçtikçe içim gidiyor internette bile bebeklere bakınca içim buruk yalvarmaya başlıyorum Rabbime , bu akşam eşimde patlayınca çok fena oldum
Kızlar bu saate keşke biriniz burada olabilseydiniz çok kötüyüm varya
Kimse yok ama ben yinede yaşadığımı yazacağım buraya yazmak belki bir nebze rahatlatır...Bu akşam eşimle birkaç saat konuştuk tabi mevzu ''bebek'' bu gün okulda arkadaşları hocam düşünüyormusunuz evlilik kaç yıl oldu felan deyince bizimki gün boyu okulda dolmuş ; sonrada eşi daha yeni kanseri atlatmış bir arkadaşıyla dertleşmiş onlarada doktor en az 2 yıl bebek fikrinden uzak durun demiş sonra tabi arkadaşı siz artık düşünmüyormusunuz değince bizimki sessiz kalmış bende annemle çarşıdaydım alışveriş yapıp eve geldim kocamın suratı beşkarış yanına yaklaşılmıyor tabi ben konuşturmaya çalıştım olmayınca kavga koptu
neymiş ben onun umutlanmasına bile fırsat vermiyormuşum dün karnım ağrıyo adet olcam sanırım dedim ona bozulmuş olunca üzülmüyomuşta olmadan ben umut kırınca üzülüyomuş karşı komşumuz hamiş daha yeni annesine demiş oda eee artık sizde çalışın olsun demiş benim ailemde sürekli söylüyo baskıdan bunalmışmış mış mış mış........Bende dedimki madem öyle adet olduğum gün doktora gidelim derimizi anlatım tam olarak bir yumurta takibi ultrason olmazsa sperm testi felan yaptıralım bakalım noluyo dedim tamam dedi sabredecek gücü kalmamış artık bir çocuğu olsun istiyomuş
inanamazsınız ya sonra acaba bende bir sorun mu var diye internetten erkeklerin sorunlarına bakıyo aha bu bende olabilir yok buda olabilir ayyyyyy kafayı yiyecektimmvarya zaten ben üzülüyom her gördüğüm hamiş kadına özlemle bakıyorum caddedeki bütün bebekler geçtikçe içim gidiyor internette bile bebeklere bakınca içim buruk yalvarmaya başlıyorum Rabbime , bu akşam eşimde patlayınca çok fena oldum
nese cnm ben gidip uyuyacam yoksa eşim sacımdan tutup sürükleye sürükleye goturecek uzulme bıtanem kıyamam ben sana senı sevıyorum optum byeee yarın gorusmek uzere
ya varya şu anda yatak odasında güya uyuyo sağa sola dönüp duruyo duyuyorum bende burada ağlayıp duruyom aslında antibiyotikler işi bozmasaydı bu aydan umutluyduk ikimizde düzenli ilşikinin sorusuz yaşandığı tek ayımızdı çünkü
nese cnm ben gidip uyuyacam yoksa eşim sacımdan tutup sürükleye sürükleye goturecek uzulme bıtanem kıyamam ben sana senı sevıyorum optum byeee yarın gorusmek uzere
ya varya şu anda yatak odasında güya uyuyo sağa sola dönüp duruyo duyuyorum bende burada ağlayıp duruyom aslında antibiyotikler işi bozmasaydı bu aydan umutluyduk ikimizde düzenli ilşikinin sorusuz yaşandığı tek ayımızdı çünkü
yine olur cnmm niye olmasınki ikinizde saglıklı insanlarsınızdır inşşş gelecek ayda olur sen gonlunu ferah tut eşinin yanında ol ama sen bence forumdan biraz uzaklaş cunku gercekten burası insanı baya etkiliyor eger konusmak ıstersende ben sana numaramı seve seve veririm cnm istedigin zaman burdayım ben cnm
yine olur cnmm niye olmasınki ikinizde saglıklı insanlarsınızdır inşşş gelecek ayda olur sen gonlunu ferah tut eşinin yanında ol ama sen bence forumdan biraz uzaklaş cunku gercekten burası insanı baya etkiliyor eger konusmak ıstersende ben sana numaramı seve seve veririm cnm istedigin zaman burdayım ben cnm
Allahım sana tüm dileklerini versin inşallah yaa varya okadar rahatladım biriyle konuşmasam kafayı yiyecektim yaa nasip bebek nezaman olursa olsun Allhım bilir ama üzülmemek düşünmemek elimden gelmiyo ilgin için çok sağol canım yaa bide numaranı alırsam sürekli başını şişiririm burası yetmiyomuş gibi ,Allah razı olsun canım yaa iyiki varsın ...
Allahım sana tüm dileklerini versin inşallah yaa varya okadar rahatladım biriyle konuşmasam kafayı yiyecektim yaa nasip bebek nezaman olursa olsun Allhım bilir ama üzülmemek düşünmemek elimden gelmiyo ilgin için çok sağol canım yaa bide numaranı alırsam sürekli başını şişiririm burası yetmiyomuş gibi ,Allah razı olsun canım yaa iyiki varsın ...