amin cnm aminnnnnnnnn inş tez zamanda herkes hamiş kalır evet cnm ne yazıkki sanırım babasına benzeyecek karnımda kıpr kıpır eşimde fanatik koyu bjklı of of napcam ben
oyyy yerimm ben onu yaaa saağlıcakla doğsunda inş varsın fanatik olçsunnn aaminnnnn canımmmm
aferin o minik mercimeğe tekmelesin o bize mj atıyodur teyzesi yesin onuuu
yok ablamın pc inş yakında yaptırız ya olmazsa enişteme söylerimn o yaptırır eşimin işine pek yaramadği için yaptırmıyuo gıcık bende sizi çok özlüyorum kuşummmm benimmm
eminolki zaman çok çabuk geçiyor.sende meleğini alırsın inşl.sağlıcakla kucağına.ama suyu çok tüket ben çok su içmiyordum günde 1,5 lt falan içiyordum bebeğimin suyu azalmış dr.35 yada 36 haftalıkken sezeryanla alıcam bebeği dedi bende bu arada çok su içmeye başladım günde 3/4 lt yakın 2 hafta önce kontrole gittim doğum için konuşmaya çok şükürki gerek kalmadan doğuma suyum normale dönmüştü.
kızlar ben birazdan çıkıcam eniştemin işi varmış nette sizi çokkkkkkkkkkkkk öpüyorummmmmmmmmmmmmm kendinize iyi bakın hamişler bebişlerede iyi bakınn çoık seviyorum sizi duada unutmayınn
aferin o minik mercimeğe tekmelesin o bize mj atıyodur teyzesi yesin onuuu
yok ablamın pc inş yakında yaptırız ya olmazsa enişteme söylerimn o yaptırır eşimin işine pek yaramadği için yaptırmıyuo gıcık bende sizi çok özlüyorum kuşummmm benim