Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

iyiyiz canım ayyüzlünün fanatik kızını konuşuyoduk sen nasılsın canım görünmüyodun ortalıkta özledimmm :zonked:

aşk olsun sılam ben gülyüzlü müyüm darıldımmmmmmmmmmmmmmmm:küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm:

hoşbulduk cnm nasılsın

iyyiyim tatlım senin bebiş sağlıklymış çok sevindim bitanemm allah tamamına erdirsin inş darıs bizee

slm arkadaşlar nasılsınız

canımm hoşgeldinnn nasılsınn

iyiyiz canım ayyüzlünün fanatik kızını konuşuyoduk sen nasılsın canım görünmüyodun ortalıkta özledimmm :zonked:

öylemi fanatik mimiymiş bak sen miniğe ya benim pc bozuldu inş büyük bir sorun yoktur eşim bir baksa çaılişicak belik ama malesef işi baş,ndan aştı onunda bende sizi çok öçleedimmm

aşk olsun sılam ben gülyüzlü müyüm darıldımmmmmmmmmmmmmmmm:küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm:
canımm kusura bakma nerden geldiyse dilime özür canım yaa yoksa ben bilmem mi benim ayyüzlümü 650gr lık bebesini biliyom canımm dudaklarımdaki uçuklar çok acıyo onlar yaptı ben onlara kızcam tamam :zonked::zonked::zonked:

Geri