Kızlar, akşam kahve bir leke gelmişti, çok kötü oldum, evde progestanım vardı hemen 2 tane aldım, sabah kalktığımda yine nokta kadar birşey vardı, önemsemedim yine progestanımı içtim, kahvaltıya oturduk, eşimle alışverişe gedicektik, geceden biriki damla birşey gelince ped koymuştum, bir de ne göreyim ped kıpkırmızı, hemen eşime seslendim, hemen acile gittik dr.'um çalıştığı kliniğe gittik, adamcağız hemen geldi, yarın beni keseyi görebilmek için çağırmıştı, bugün ultrasona koydu hiç.irşey göremedi, daha erken falan dedi, kah testi istedi yine Beta-hcg bunun sonucunu alarak gelin dedi, bir de progestanın iğnesini yazdı hemen vurdurun dedi, git dinlen bugün dedi, eve geldik uyumuşum biraz kalktım çok az yine bir şey var ama dedim iğne iyi gelecek herhalde, sonra kalktım yemek için yemeğimizi yedik, ama başım falan döndü ve karnınımın altında bir basınç hissettim, wc gittim tam kalkarken tuvalet kağıdına kocaman bir kan pıhtısı geldi ve sanırım kızlar bebeğim beni terk etti, yarın dr yinede gidicem bakalım belki bunun bir çözümüne gideriz, buna benzer birkere daha olmuştu..
İşte bir melek dünyaya gelemeden Allaha kavuştu kızlar çok üzgünüm ama elden birşey gelmez takdiri ilahi...