Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya
Alahallah belki bizim kız futbolu seven bir kızzz olsun hareketli olsun nolmuş ki zim insanımız hareket ediyo diyede korkutur etmezsede korkutur boşver canım bak kızın içerde keyfine bakıyotopu bile sinir etmiş
Alahallah belki bizim kız futbolu seven bir kızzz olsun hareketli olsun nolmuş ki zim insanımız hareket ediyo diyede korkutur etmezsede korkutur boşver canım bak kızın içerde keyfine bakıyotopu bile sinir etmiş
inş saglıklı gidip saglıklı donerim cnm ay deme ya futbolcu olmasın futbolu sevmesin ben zaten kocamdan bıkmışım futbol yuzunden adam futbolcuları bıle benden daha iyi tanıyor
inş saglıklı gidip saglıklı donerim cnm ay deme ya futbolcu olmasın futbolu sevmesin ben zaten kocamdan bıkmışım futbol yuzunden adam futbolcuları bıle benden daha iyi tanıyor
kızlar dünden beridir dudağım hep uçukladı görseniz korkarsınız varya bide akşam bir rüya gördüm kalktım biyer daha uçuklamış 😀 bakın size rüyamı anlatayım eşimle ben bir hastahanedeyiz sadece bir kadın var baş ucukda önce kasıklarıma iğne yaptı sonra ben bayılır gibi olunca kalçadan 1-2 iğne daha yaptı sonra dediki eşinde sende sigaradan uzak durun tamammı bende tamam dedim sonra çıktım ben hamileler gibi karnımı tutuyom eşimi bir tuvalette buldum çok büyük bir klozet ve eşim onun içine düştüp çıktı tuvalet etrafa taştı ben eşime kızıyom çocuk gibisin ya felan diyom sonra aynı doktor geliyo bizi çıkarıyo..... rüya tabirlerine baktım hamiş kadın mutsuz bir evlilik demekmiş eğer gerçektede hamişsen çok sağlıklı bir hamişlik demekmiş tuvaletin taşması felanda o kişinin eşinin hamişl olduğu anlamına geliyomuş ... görseniz yorumları görünce eşimin surat ifadesi, değişti acaba hamişmisin diye garibim benden çok üzülüyo yaa