hoşbulduk cnm dün gündüz baya sevinmiştim tekme atmıştı ama aksam baya üzdü sabah kalktıgımda iyiydim birden başım dondu bayılacak gibi oldum iştahsızım yarın doktora gidecem randevu aldım salı günüde yolculuk var ankaraya gidiyorum nasıl kaldıracam bilemiyorum yaa berbat
cnmsakin ol aklına kötü bişey getirme daha cok erken bebeğin kalp atışlarını net duyabilmen için daha 6,5 haftalıksın ben 9 haftalıken duydum cnm ve benim düşük tehlikem vardı bide cnm.allaha şükür hiç bişey olmadı doktorlar böyle bizi korkutuyor hemen üzülme bebekde etkilenmesin hep dua et onunla konuş annesi o seni bırakmaz merek etme
çok sağol ama vajinal ultrason yaptı yine duyamadı bugün 2 doktora gttim hemde ümitsiz alın desem alıyolar öyle yani ümit vermediler bana nolur benim için dua edin
sılam ben de 20 gündür yoktum.oğlum iyi maşaallah.30.haftaya girdik.şeker çıktı bende haftada 2 kez kontrole gidiyorum.diyete başladım.günde 6 kere kanımı ölçüyorum yükselince insülin yapıyorum
canım tedbiri elden bırakma doktoruna sor yolculuk senin için ve bebek için nasıl geçecek nasıl davranmalısın ne bileyim yolculuğu iyi atlatın tamam canım 🙂
sılam ben de 20 gündür yoktum.oğlum iyi maşaallah.30.haftaya girdik.şeker çıktı bende haftada 2 kez kontrole gidiyorum.diyete başladım.günde 6 kere kanımı ölçüyorum yükselince insülin yapıyorum
canım tedbiri elden bırakma doktoruna sor yolculuk senin için ve bebek için nasıl geçecek nasıl davranmalısın ne bileyim yolculuğu iyi atlatın tamam canım 🙂