Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Kızlar ben aranıza yeni katılmıştım.Bugün hasta oldum.çok moralim bozuk yaaa🙁(
bi dahaki hastalığım 18 ekim.onu bekliycez artık.her seferinde hüsrana uğramak ne kötü.

hoşbulduk tatlım, yorulmuşummm 🙂 hemen ayaklarımın altına yüksek yastık koydum.
çok teşekkürler canım benim.

geçmiş sayfalara bakayım dedim ama çok yazmamışlar bugün

sen nasılsın bakalım

Bağlantı çok ağır canım..
Evet ayaklarını mümkün olduğunca yüksekte tut canım..
İyiyim ne solsun işte yeni bir hafta işte, dün temizlik vardı çok yoruldum, bugünde hala üzerimde yorgunluğu..
Bağlantı gelene kadar benim çıkma vaktim geldi, görüşürüz canım akşama girersen görüşürüz öptüm çok byy..

Kızlar ben aranıza yeni katılmıştım.Bugün hasta oldum.çok moralim bozuk yaaa🙁(
bi dahaki hastalığım 18 ekim.onu bekliycez artık.her seferinde hüsrana uğramak ne kötü.

merhaba tekrar aramıza hoşgeldin gülker...
allah hayırlısını versin, demek ki zamanı değilmiş. canını üzmeden strese girmeden adetinden sonra umutla çalışmalara devam et arkadaşım, hayırlısıyla meleğin gelecek inşallah.

Bağlantı çok ağır canım..
Evet ayaklarını mümkün olduğunca yüksekte tut canım..
İyiyim ne solsun işte yeni bir hafta işte, dün temizlik vardı çok yoruldum, bugünde hala üzerimde yorgunluğu..
Bağlantı gelene kadar benim çıkma vaktim geldi, görüşürüz canım akşama girersen görüşürüz öptüm çok byy..

evet farkettim, epey geç yazdın canım.
tutuyorum yaaa, valla okulda şişiyor zaten. 1 numara büyük ayakkabı almıştım, bugün 2 numara büyük bir ayakkabı daha aldım. ne yapayım rahat edeyim de.
temizlik kolay mııııı..... benim evde çok kötü durumda, bugün temizlerim diyordum ama yapamayacağım....
tamam canım çok öptüm seni.

merhaba tekrar aramıza hoşgeldin gülker...
allah hayırlısını versin, demek ki zamanı değilmiş. canını üzmeden strese girmeden adetinden sonra umutla çalışmalara devam et arkadaşım, hayırlısıyla meleğin gelecek inşallah.

İnşallah canım.Bencede zamanı değilmiş.Allah tez zamanda banada yaşatır o duyguyu inşallah.

Geri