çok çok teşekkür ederim arkaşdaşlar sağolaun amin inş. bi şey soracağım kese ne zaman görülüyor. c tesi benim değer 468 çıkmıştı acaba bugün gidince görülür mü ki
ben hamisligin cok gec ögrenen biri olarak (7. haftamda doktora gittim 😀 ) bu konuda pek bilgim yok ben gittigimde kese kalp atisi hersey duyuluyodu 🙂 hee folik asit almayi unutma buarada
ayşegül..............................14 Eylül 06nesli06............................18Eylül polyana28 ...................... 19 Eylül pirenses.............................20 Eylül
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi
semre..................................21Eylül dentnurse...........................27 Eylül Sabırsızım........................28 Eylül sılam_nisa..........................28Eylül Gizemli kıs...............2 Ekim Lalezar................................5 Ekim Cey82..................................5 Ekim Ecce .....................................6 Ekim Lara74.................................7 Ekim ela naz ..............................15 Ekim Şimall................................ 16 Ekim
2010 ANNE ADAYLARI
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ................................ 2-3 ocak (Anne adayı süperrrrrrr)
Kelebeğim ................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrr)
biza ....................................... 22 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
umutsuz_reyhan ................. 29 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Esila .......................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ..................................... 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
Selzeh .................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ayselalper .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
NİSAN ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
aslıgökçe ........................... 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
MAYIS ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği ........................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm....................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrr)
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Tatlı cadım ....................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrr)
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
TEMMUZ ANNE ADAYLARI Bilgemelek ......................... 06 Temmuz(Anne adayı süperrrrrrrrr)
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr)
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Sammy_haa.........................29 Temmuz(Anne adayı süperrrrrrrrr)
AĞUSTOS ANNE ADAYLARI Denizcim ..............................15 Ağustos(Anne adayı süperrrrrrrrr)
İzgil.......................................17 ağustos(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Lovely ..................................25 Ağustos(Anne adayı süperrrrrrrrr)
Pekar..........................................Ağu stos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Betül_betül..............................30 Ağustos(Anne adayı süperrrrrrrrr)
EYLÜL ANNE ADAYLARI Canimcim......................................Eylü l(Anne adayı süperrrrrrrrr)
fudelya..........................................20 Eylül(Anne adayı süperrrrrrrrrrrrrr)
ya sabır dedim. doğum hastanesine gittim orda da test yapılıyor ama tabi hafta içi. acil durumlar dışında tabi. neyse kasık ağrısı var dedim tmm testi yapalım dediler akşam 6 falan oldu şükür sonucu öğrenebildik meleğim geliyor inş değer 468 çıktı bir gün öncesindekini de sonradan öğrendik 247. yani ilk değer 247 sonra 468. bugün 3te randevum var hayırlısı inş.darısı tüm isteyen kardeşlerime
ayşegül..............................14 Eylül 06nesli06............................18Eylül polyana28 ...................... 19 Eylül pirenses.............................20 Eylül
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi
semre..................................21Eylül dentnurse...........................27 Eylül Sabırsızım........................28 Eylül sılam_nisa..........................28Eylül Gizemli kıs..........................2 Ekim Lalezar................................5 Ekim Cey82..................................5 Ekim Ecce .....................................6 Ekim Lara74.................................7 Ekim ela naz ..............................15 Ekim Şimall................................ 16 Ekim
2010 ANNE ADAYLARI
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ................................ 2-3 ocak (Anne adayı süperrrrrrr)
Kelebeğim ................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrr)
biza ....................................... 22 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
umutsuz_reyhan ................. 29 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Esila .......................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ..................................... 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
Selzeh .................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ayselalper .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
NİSAN ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
aslıgökçe ........................... 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
MAYIS ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği ........................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm....................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrr)
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Tatlı cadım ....................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrr)
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
TEMMUZ ANNE ADAYLARI Bilgemelek ......................... 06 Temmuz(Anne adayı süperrrrrrrrr)
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr)
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Sammy_haa.........................29 Temmuz(Anne adayı süperrrrrrrrr)
AĞUSTOS ANNE ADAYLARI Denizcim ..............................15 Ağustos(Anne adayı süperrrrrrrrr)
İzgil.......................................17 ağustos(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Lovely ..................................25 Ağustos(Anne adayı süperrrrrrrrr)
Pekar..........................................Ağu stos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Betül_betül..............................30 Ağustos(Anne adayı süperrrrrrrrr)
EYLÜL ANNE ADAYLARI Canimcim......................................Eylü l(Anne adayı süperrrrrrrrr)
fudelya..........................................20 Eylül(Anne adayı süperrrrrrrrrrrrrr)
canım benim yaaa🙂
dün eşimle konuşamadım. o da ben de geç geldik eve.
acaba bu regli dönemini de atlatıp öyle mi konuşsam diyorum. çünkü tam yumurtlama dönemim falan. onu da strese sokmasam🙂
sen devlet hastanesine mi gidiyorsun? çalışan biri olarak gözüm korktu şimdi🙂 sürekli izin alıp gitmem sorun olabilir de...
ya sabır dedim. doğum hastanesine gittim orda da test yapılıyor ama tabi hafta içi. acil durumlar dışında tabi. neyse kasık ağrısı var dedim tmm testi yapalım dediler akşam 6 falan oldu şükür sonucu öğrenebildik meleğim geliyor inş değer 468 çıktı bir gün öncesindekini de sonradan öğrendik 247. yani ilk değer 247 sonra 468. bugün 3te randevum var hayırlısı inş.darısı tüm isteyen kardeşlerime