*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 19 Eylül 2010 #18.351 hoşbulduk canım geçmişi okuyodum bugün kalabalıgız 🙂
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 19 Eylül 2010 #18.352 lalezarımmmmmmmm yetişemedim sana okadar girdim baktım yoktunuz ben çıkınca sen girmişin canm 🙁 🙁
E ela naz Yeni Üye Üye 19 Eylül 2010 #18.353 slm gizemli kıs sen ne kadardır hamile kalmaya çalışıyorsun??
berranur Yeni Üye Üye 19 Eylül 2010 #18.354 kızlar ben yatıyorum ii gec elanaz soruna cevap verdim cnm önceki sayfada kalmış belki kaçırmışsındır hepinize hayırlı geceler grşz inş
kızlar ben yatıyorum ii gec elanaz soruna cevap verdim cnm önceki sayfada kalmış belki kaçırmışsındır hepinize hayırlı geceler grşz inş
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 19 Eylül 2010 #18.355 ela naz' Alıntı: slm gizemli kıs sen ne kadardır hamile kalmaya çalışıyorsun?? Genişletmek için tıkla ... 1 senedir canım kaldım hamile nisan ayında ama bebeğimi kaybettim hazirandan beri gene ugraşıyorum
ela naz' Alıntı: slm gizemli kıs sen ne kadardır hamile kalmaya çalışıyorsun?? Genişletmek için tıkla ... 1 senedir canım kaldım hamile nisan ayında ama bebeğimi kaybettim hazirandan beri gene ugraşıyorum
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 19 Eylül 2010 #18.356 berranur' Alıntı: kızlar ben yatıyorum ii gec elanaz soruna cevap verdim cnm önceki sayfada kalmış belki kaçırmışsındır hepinize hayırlı geceler grşz inş Genişletmek için tıkla ... iyi geceler canım
berranur' Alıntı: kızlar ben yatıyorum ii gec elanaz soruna cevap verdim cnm önceki sayfada kalmış belki kaçırmışsındır hepinize hayırlı geceler grşz inş Genişletmek için tıkla ... iyi geceler canım
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 19 Eylül 2010 #18.358 kızlar kociş geldi çıkıyorum bende hepinize iyi geceler öptüm sizi
E ela naz Yeni Üye Üye 19 Eylül 2010 #18.359 gizemli kıs' Alıntı: 1 senedir canım kaldım hamile nisan ayında ama bebeğimi kaybettim hazirandan beri gene ugraşıyorum Genişletmek için tıkla ... üzüldüm canım inşallah yine hamile kalırsın.benim evliliğimde 4 yılım hamile kalıp kalamadığımı bile bilmiyorum.
gizemli kıs' Alıntı: 1 senedir canım kaldım hamile nisan ayında ama bebeğimi kaybettim hazirandan beri gene ugraşıyorum Genişletmek için tıkla ... üzüldüm canım inşallah yine hamile kalırsın.benim evliliğimde 4 yılım hamile kalıp kalamadığımı bile bilmiyorum.
E ela naz Yeni Üye Üye 19 Eylül 2010 #18.360 sılam nisa sizlerle hiç konuşmadım ben sanırım nasılsınız bakalım.