Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

yaww kızlarr biz bu ayı verimli geçirdik ama eşim diş çektirdi diye antibiyotik kullandı bu sperm sayısını felan etkilermi bilginiz var mı?yani bu ayki hamiş olma ihtimalim çöpte mi acaba :18:
ben bu konuyu araştırmıştım da emin değilim şuan sperm sayısını etkiliyordu.sen google yaz canım ordan daha net bilgi alırsın.antibiyotik ve seks gibi bi başlıkla ara.

Uyyy sağol canım benim, temizlik işte kadında gelse geziniyoruz, bide benim ev biraz büyük tek başına bir kişi hak edemiyor işte bende bi yandan anca bitirdik..
canım biz kadınlar evimizi en temiz yapacak kadınlara bile güvenemiyoz bende temizlikçi gelince çok yoruluyom 😀
azade baya umutluydu hepimiz gibi.canım üzülmüştür çok.inşallah hepimiz anne oluruz.ya sinir oluyorum.bebek düşünmek için iki yıl bekledim karar verince de iki yıldır olmuyor.ya bu millet nasıl kazayla çocuk sahibi oluyor.
ahhh canım nasip azade umutluydu ve hepimizz bidahaki ayı umutla bekleriz şu gıcık kırmızılar gelcek mi diye nasip işte 🙁

berranur sen hangi ay hamile kaldın??ne kadar sürdü hamile kalman.allah kolay doğumlar nasip etsin sana inşallah.
cnm çok saol ben haziranda hamile kaldım elacım tam bir senelik bi bekleyişten sonra 13.ayımda oldu nasip eyleid mevlam ben buranın çok eskilerindenim anlayacağın senin nekadar oldu cnm biliyomusun biz ne yaparsak yapalım Rabbim ol deyince oluyo yeterki dua edelim ben çok iannıyorum duanın gücüne ve sabırrr

sılacım etkilese de nasip oldukrtan sonra olmaz die bişi yok cnm inşş nasip olmuştur tabi sağlıklı bi şekilde inşallah bence hiç takılma antibiyotik olayına

Neyse şekerler ben çıkıyorum, gözlerim kapanmaya başladı, kocişi bekleyemicem yatıcam, hadi iyi geceler hepinizi görüşmek üzere kendinize iyi bakın öptümm.. byy

ben bu konuyu araştırmıştım da emin değilim şuan sperm sayısını etkiliyordu.sen google yaz canım ordan daha net bilgi alırsın.antibiyotik ve seks gibi bi başlıkla ara.
tamam canım sağol ilgilendiğin için 🙂
BU konuda bilgim yok canım ama muhtemelen etkiler diye düşünüyorum ..
kısmet canım ya etkilerse artık şansıma demekki bu ayda hamişliğe yeni bir engel oldu olsun napalım .....

sılacım etkilese de nasip oldukrtan sonra olmaz die bişi yok cnm inşş nasip olmuştur tabi sağlıklı bi şekilde inşallah bence hiç takılma antibiyotik olayına
nasip canım bakalım neler oluyo daha reglime var ama eşimle bu gün konuşurken acaba etkiler mi diye düşündük bakalım 🙁 aslında en verimli diyeceğim aydı ondan biraz sinir oldum ama nasip dediğim gibi ..
Neyse şekerler ben çıkıyorum, gözlerim kapanmaya başladı, kocişi bekleyemicem yatıcam, hadi iyi geceler hepinizi görüşmek üzere kendinize iyi bakın öptümm.. byy
iyi gecelerrrr lalemm iyi dinlenmelerr 🙂)

Geri