berranur Yeni Üye Üye 19 Eylül 2010 #18.321 sılam_nisa' Alıntı: [ı]berranurrrrrrr !!!![/ı] [ı]ordamısınnnnn!!! [/ı] Genişletmek için tıkla ... burdayım cnm ama sen gittin sanırım🙁
sılam_nisa' Alıntı: [ı]berranurrrrrrr !!!![/ı] [ı]ordamısınnnnn!!! [/ı] Genişletmek için tıkla ... burdayım cnm ama sen gittin sanırım🙁
berranur Yeni Üye Üye 19 Eylül 2010 #18.322 hah burdasınız lalezar ela naz sizde hoşgeldiniz kızlar ii gec
sılam_nisa Hamiş Melek 19 Eylül 2010 #18.324 berranur' Alıntı: saol cnm iiz hamdolsun aminn sılacım aminn allahım sanada en kısa zamnda nasip etsin inş Genişletmek için tıkla ... İNŞALLAH CANIMMM nasibimizi bekliyoruz işte 🙂 ya bişey sorcam sana
berranur' Alıntı: saol cnm iiz hamdolsun aminn sılacım aminn allahım sanada en kısa zamnda nasip etsin inş Genişletmek için tıkla ... İNŞALLAH CANIMMM nasibimizi bekliyoruz işte 🙂 ya bişey sorcam sana
LALEZAR Daimi Üye Üye 19 Eylül 2010 #18.325 H.buldum canım, berbat yorgunum zor banyo ettim valla, biraz oturup yatıcam..
E ela naz Yeni Üye Üye 19 Eylül 2010 #18.327 LALEZAR' Alıntı: H.buldum canım, berbat yorgunum zor banyo ettim valla, biraz oturup yatıcam.. Genişletmek için tıkla ... lalezar pazar gününde ne yorgunluğu alışveriş mi??
LALEZAR' Alıntı: H.buldum canım, berbat yorgunum zor banyo ettim valla, biraz oturup yatıcam.. Genişletmek için tıkla ... lalezar pazar gününde ne yorgunluğu alışveriş mi??
berranur Yeni Üye Üye 19 Eylül 2010 #18.328 sılam_nisa' Alıntı: İNŞALLAH CANIMMM nasibimizi bekliyoruz işte 🙂 ya bişey sorcam sana Genişletmek için tıkla ... sor canım tabiki
sılam_nisa' Alıntı: İNŞALLAH CANIMMM nasibimizi bekliyoruz işte 🙂 ya bişey sorcam sana Genişletmek için tıkla ... sor canım tabiki
LALEZAR Daimi Üye Üye 19 Eylül 2010 #18.329 ela naz' Alıntı: lalezar pazar gününde ne yorgunluğu alışveriş mi?? Genişletmek için tıkla ... Yok canım o işi dün yaptım, bugündne temizlik vardı, derinden hemde, baya bi yorgunum, kadından çok yoruldum sanırım 😕
ela naz' Alıntı: lalezar pazar gününde ne yorgunluğu alışveriş mi?? Genişletmek için tıkla ... Yok canım o işi dün yaptım, bugündne temizlik vardı, derinden hemde, baya bi yorgunum, kadından çok yoruldum sanırım 😕
berranur Yeni Üye Üye 19 Eylül 2010 #18.330 LALEZAR' Alıntı: Azadeyi listeden niye çıkardınız, adet mi olmuş ? Genişletmek için tıkla ... cn önceki sayfalarda yazmış adet olmuş 2 gün gecikmeyle
LALEZAR' Alıntı: Azadeyi listeden niye çıkardınız, adet mi olmuş ? Genişletmek için tıkla ... cn önceki sayfalarda yazmış adet olmuş 2 gün gecikmeyle