Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

hehe bencede bilgem meleğim gece rüyamda gördüm oh diyorum günüm geçti bugünde omazsam yarın test yaparım meğer rüya görüyomuşum bir uyandım regl olmuşumm
iyiki yatağa bılaşmamış yaaaaa

inş senbin testin en koyusundan pozitşf çıkar canım benimm

inş bilgem meleğim inş bende olurummm yakında yaaaaaaaa kalbime söz geçiremiyorum inanki boşver olmazsa olmasın diyemiyorum anne olmayı okadar çok istiyorummmm kii

inş bir gün bende anne olurummm sizler gbii

canımm benim görürsün bak çok yakın bir zamanda sende anne olacaksınnn....

teşekkür ederim ayşemgülüm sen bir dahaki anneler gününde bebişin kucağında kutlayacaksın benim anneler günümü.emin ol öyle olacak.bak buraya yazıyorum

valla ben de yazıyom aha...

bilgemelek bebeğim benle olduğu halde çıkmadı bende.çıkmayınca çok kötü ama ne yapabilirsin ki takdir Allah'ın

nasıl? test negatig çıktı ama aslında hamişmişsin öle mi?

test yaptıktan sonra regl olmak sinir bozucu hani yaptıkan hemen sonra.gıcık regl

ben de tam o noktaya sinir oluyorum yaaa,test negatif çıkıyor , diyorsunki acaba erkenm i yaptım??belki vardır filan , anam 1 saate kalmıyor geliyor kırmızı

canımm benim görürsün bak çok yakın bir zamanda sende anne olacaksınnn....

valla ben de yazıyom aha...

nasıl? test negatig çıktı ama aslında hamişmişsin öle mi?

ben de tam o noktaya sinir oluyorum yaaa,test negatif çıkıyor , diyorsunki acaba erkenm i yaptım??belki vardır filan , anam 1 saate kalmıyor geliyor kırmızı

yok yok gelmiycek buay inş hamişsin sen yaaaa

inş canlarım benimmm böyle şeyler duyunca içime umut geliyo allahım inş bana yagülüme dileğe sana zaten vberdi inş buay
hepimize hepimize versinnnn

Geri