M meryem214434 Aktif Üye Üye 8 Mayıs 2010 #1.811 mrs.m grmiyor ne zamandandır de mi?ben mi görmüyorum acaba?
M meryem214434 Aktif Üye Üye 8 Mayıs 2010 #1.812 canlarım yaaaa evet yarın anneler günü.ben de anne sayılırım bi yerde.kızlar inannın çok istiyorum sizin de bu güzelliği yaşamanızı.hep dua ediyorum
canlarım yaaaa evet yarın anneler günü.ben de anne sayılırım bi yerde.kızlar inannın çok istiyorum sizin de bu güzelliği yaşamanızı.hep dua ediyorum
M meryem214434 Aktif Üye Üye 8 Mayıs 2010 #1.813 ayşegüüll' Alıntı: abowww gülüm nettin kızz okadarda diğil töbe de Genişletmek için tıkla ... gülüm 3ünüzden 3er tane dokuz eder
ayşegüüll' Alıntı: abowww gülüm nettin kızz okadarda diğil töbe de Genişletmek için tıkla ... gülüm 3ünüzden 3er tane dokuz eder
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 8 Mayıs 2010 #1.814 meryem214434' Alıntı: mrs.m grmiyor ne zamandandır de mi?ben mi görmüyorum acaba? Genişletmek için tıkla ... meryem214434' Alıntı: canlarım yaaaa evet yarın anneler günü.ben de anne sayılırım bi yerde.kızlar inannın çok istiyorum sizin de bu güzelliği yaşamanızı.hep dua ediyorum Genişletmek için tıkla ... valla bende görmedim nezamandır denk gelmedikimi bilmiyorum canımmmmm inş inşşş allah razı olsunnn seninde anneler günün kutlu olsunnnn
meryem214434' Alıntı: mrs.m grmiyor ne zamandandır de mi?ben mi görmüyorum acaba? Genişletmek için tıkla ... meryem214434' Alıntı: canlarım yaaaa evet yarın anneler günü.ben de anne sayılırım bi yerde.kızlar inannın çok istiyorum sizin de bu güzelliği yaşamanızı.hep dua ediyorum Genişletmek için tıkla ... valla bende görmedim nezamandır denk gelmedikimi bilmiyorum canımmmmm inş inşşş allah razı olsunnn seninde anneler günün kutlu olsunnnn
Bilgemelek Aktif Üye Üye 8 Mayıs 2010 #1.815 meryem214434' Alıntı: yok gülüm ben negatif çıkanlardan almıştım.ama söyle eczacı pozitif olandan versin.benim aldığım yerde tek çeşit vardı.sadece negatif olandan ya şu şehit ailelerini göstermesinler arkadaşlar de mi yaaaa Genişletmek için tıkla ... tamam direk pozitif çıkanından isticem 🙂 ben hiç bakamıyorum ,çok üzülüyorum çok .... ayşegüüll' Alıntı: vardır gülüm vardır adıda meryem melek tir abowww gülüm nettin kızz okadarda diğil töbe de delüüüüüüüüü yerimm senüüüüüüüüü seninde anneler günün kutlu olsun tatlımmmmmm bütün annelerin anneler günü kutlu olsunn rabbim en kısa zamanda bize tattırsın anneliği inş Genişletmek için tıkla ... canım benim en yakın zamanda sen de anne olacaksın ,eminim ben... meryem214434' Alıntı: mrs.m grmiyor ne zamandandır de mi?ben mi görmüyorum acaba? Genişletmek için tıkla ... bi dün gelmedi galiba ,ondan önce hep okuldan gelince yazıyordu , bir de bu gün yok.. meryem214434' Alıntı: canlarım yaaaa evet yarın anneler günü.ben de anne sayılırım bi yerde.kızlar inannın çok istiyorum sizin de bu güzelliği yaşamanızı.hep dua ediyorum Genişletmek için tıkla ... aminn
meryem214434' Alıntı: yok gülüm ben negatif çıkanlardan almıştım.ama söyle eczacı pozitif olandan versin.benim aldığım yerde tek çeşit vardı.sadece negatif olandan ya şu şehit ailelerini göstermesinler arkadaşlar de mi yaaaa Genişletmek için tıkla ... tamam direk pozitif çıkanından isticem 🙂 ben hiç bakamıyorum ,çok üzülüyorum çok .... ayşegüüll' Alıntı: vardır gülüm vardır adıda meryem melek tir abowww gülüm nettin kızz okadarda diğil töbe de delüüüüüüüüü yerimm senüüüüüüüüü seninde anneler günün kutlu olsun tatlımmmmmm bütün annelerin anneler günü kutlu olsunn rabbim en kısa zamanda bize tattırsın anneliği inş Genişletmek için tıkla ... canım benim en yakın zamanda sen de anne olacaksın ,eminim ben... meryem214434' Alıntı: mrs.m grmiyor ne zamandandır de mi?ben mi görmüyorum acaba? Genişletmek için tıkla ... bi dün gelmedi galiba ,ondan önce hep okuldan gelince yazıyordu , bir de bu gün yok.. meryem214434' Alıntı: canlarım yaaaa evet yarın anneler günü.ben de anne sayılırım bi yerde.kızlar inannın çok istiyorum sizin de bu güzelliği yaşamanızı.hep dua ediyorum Genişletmek için tıkla ... aminn
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 8 Mayıs 2010 #1.816 meryem214434' Alıntı: gülüm 3ünüzden 3er tane dokuz eder Genişletmek için tıkla ... heeeeee tamam ozaman olsun olsun sağlklı hayırlısından olsun inşşş
meryem214434' Alıntı: gülüm 3ünüzden 3er tane dokuz eder Genişletmek için tıkla ... heeeeee tamam ozaman olsun olsun sağlklı hayırlısından olsun inşşş
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 8 Mayıs 2010 #1.817 Bilgemelek' Alıntı: tamam direk pozitif çıkanından isticem 🙂 ben hiç bakamıyorum ,çok üzülüyorum çok .... canım benim en yakın zamanda sen de anne olacaksın ,eminim ben... bi dün gelmedi galiba ,ondan önce hep okuldan gelince yazıyordu , bir de bu gün yok.. aminn Genişletmek için tıkla ... hehe bencede bilgem meleğim gece rüyamda gördüm oh diyorum günüm geçti bugünde omazsam yarın test yaparım meğer rüya görüyomuşum bir uyandım regl olmuşumm iyiki yatağa bılaşmamış yaaaaa inş senbin testin en koyusundan pozitşf çıkar canım benimm inş bilgem meleğim inş bende olurummm yakında yaaaaaaaa kalbime söz geçiremiyorum inanki boşver olmazsa olmasın diyemiyorum anne olmayı okadar çok istiyorummmm kii inş bir gün bende anne olurummm sizler gbii
Bilgemelek' Alıntı: tamam direk pozitif çıkanından isticem 🙂 ben hiç bakamıyorum ,çok üzülüyorum çok .... canım benim en yakın zamanda sen de anne olacaksın ,eminim ben... bi dün gelmedi galiba ,ondan önce hep okuldan gelince yazıyordu , bir de bu gün yok.. aminn Genişletmek için tıkla ... hehe bencede bilgem meleğim gece rüyamda gördüm oh diyorum günüm geçti bugünde omazsam yarın test yaparım meğer rüya görüyomuşum bir uyandım regl olmuşumm iyiki yatağa bılaşmamış yaaaaa inş senbin testin en koyusundan pozitşf çıkar canım benimm inş bilgem meleğim inş bende olurummm yakında yaaaaaaaa kalbime söz geçiremiyorum inanki boşver olmazsa olmasın diyemiyorum anne olmayı okadar çok istiyorummmm kii inş bir gün bende anne olurummm sizler gbii
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 8 Mayıs 2010 #1.818 şehnaz ablam nerde ya gittimiii tamam gel şehnaz ablacım gel tekiz olsun gel daha demiycemmmm kısssssssssssssss gel buraya
şehnaz ablam nerde ya gittimiii tamam gel şehnaz ablacım gel tekiz olsun gel daha demiycemmmm kısssssssssssssss gel buraya
M meryem214434 Aktif Üye Üye 8 Mayıs 2010 #1.819 teşekkür ederim ayşemgülüm sen bir dahaki anneler gününde bebişin kucağında kutlayacaksın benim anneler günümü.emin ol öyle olacak.bak buraya yazıyorum
teşekkür ederim ayşemgülüm sen bir dahaki anneler gününde bebişin kucağında kutlayacaksın benim anneler günümü.emin ol öyle olacak.bak buraya yazıyorum
M meryem214434 Aktif Üye Üye 8 Mayıs 2010 #1.820 bilgemelek bebeğim benle olduğu halde çıkmadı bende.çıkmayınca çok kötü ama ne yapabilirsin ki takdir Allah'ın
bilgemelek bebeğim benle olduğu halde çıkmadı bende.çıkmayınca çok kötü ama ne yapabilirsin ki takdir Allah'ın