Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

amiiiiiiiiiiiinnnnnnn inşallahhhh canı gönülden isterim canlarım... hep dualarımdasınız.

hımmm sizinki de olabilirrrrr epey renkli göz varmış 🙂

inş canım ya birden hayal ettim böle gözümün önünde hamile oldugumun mücdesini vermeyii dogup kucagıma almayı hayal ettim insan bi tuhaf oluyor ama senn dedign gbi güçlüler yaşar zayıflar gider demekki saglıklı değildi belkide aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm aminnn

haklısın canım ama kusuyorum hala ılac ıcmeyı pek sevmem normalde cok zorla ıctım ama ınan artık olmyor...cunku ıctıgım anda kusuyorum....oyuzden faydasıda olmuyor kı.....

Farklı şekilllerde almayı denesen tatlım, ne bilim mesela bi parca ekmeeğin arasına koyup yutsan, yadra ne bilim bi parça lokum olabilir, öneri sadece olur mu bilmiyorum 😕

ümidim var canım hiç bizaman bidaha bebeğim olmaz diye düşünmedin pozitiftim hem strestn uzak duruyorum elimden geldiği kadarıyla

amiiiiiiiiiiiinnnnnnn inşallahhhh canı gönülden isterim canlarım... hep dualarımdasınız.

hımmm sizinki de olabilirrrrr epey renkli göz varmış 🙂

Sağol canım benim,
Evet renkli gözler çok kısmet bakalım hayırlısıyla bi olsun gözünün rengi önemli değil 🙂

Farklı şekilllerde almayı denesen tatlım, ne bilim mesela bi parca ekmeeğin arasına koyup yutsan, yadra ne bilim bi parça lokum olabilir, öneri sadece olur mu bilmiyorum 😕

Dedim sana ama benimde 3-4 gündün mide bulantım var, inan ağzımı zor açıyorum, su bile içmek istemiyorum, aslında seni çok iyi anlıyorum ama işte acaba dedim 😕

haklısın canım ama kusuyorum hala ılac ıcmeyı pek sevmem normalde cok zorla ıctım ama ınan artık olmyor...cunku ıctıgım anda kusuyorum....oyuzden faydasıda olmuyor kı.....

anladım tatlım.... ben de normalde hiç ilaç içemem sevmem de. hatta vitamin ilacını ilk içtiğimde kocaman ya boğazıma takılmıştı ve çıkarmıştım 🙂 ama sonra hayır bebeğim için içeceğim deyip çok şükür başardım. umarım sen de kolay yolunu bulursun.

canım benım sagol tabıkı önerın benım ıcın önemlı.....denerım ama mutlaka.....

ümidim var canım hiç bizaman bidaha bebeğim olmaz diye düşünmedin pozitiftim hem strestn uzak duruyorum elimden geldiği kadarıyla
tabıkı ınan pozıtıf olmak sart bunun ıcın.....oyle oldugu surece hersey yerıne oturur.....

evet zor oluyor...bır sene hıc ılac ıcmedım korunmuyoruz dıye....ama 5.aya gırecegız ıcmedıgım ılac kalmadı...megerse bu gunler gelecekmıs🙂

Helal olsun sana canım 🙂

canım benım sagol tabıkı önerın benım ıcın önemlı.....denerım ama mutlaka.....

tabıkı ınan pozıtıf olmak sart bunun ıcın.....oyle oldugu surece hersey yerıne oturur.....

Dene dene tatlım, herşey prenses için de yut 🙂

evet zor oluyor...bır sene hıc ılac ıcmedım korunmuyoruz dıye....ama 5.aya gırecegız ıcmedıgım ılac kalmadı...megerse bu gunler gelecekmıs🙂

Mecbur kalınca içiliyor canım napıcaksın, ben ne ilaçlar içtim ohoooo bi ara içimden içtiğim ilaçların kokusu gelmeye başlamıştı inanın buna, gözlerim için içtiğim ilaçlardı 😕