Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

bacım nası yetişiim bi yandan isim konuşuonuz bi yandan laleler laf yetiştirio bana sayfalar uzuyo şu an bile kaçırıorum okuyamıyorum hehe
evet canım yaaaa yaklaştık salı günü doktorum var ilk defa bebek gibi görcez onu nası heyecanlıyım anlatamam çok heyecanlıyım ense kalınlığı ölçcekmiş doktor öle dedi

çınlamadı valla bacım 🙂

Ayyyy hadi bakalım hayırlısı fıstık inşallah iyidir bebişin...
İyi çekiştirememişiz demek kiii 🙂

bacım nası yetişiim bi yandan isim konuşuonuz bi yandan laleler laf yetiştirio bana sayfalar uzuyo şu an bile kaçırıorum okuyamıyorum hehe
evet canım yaaaa yaklaştık salı günü doktorum var ilk defa bebek gibi görcez onu nası heyecanlıyım anlatamam çok heyecanlıyım ense kalınlığı ölçcekmiş doktor öle dedi

heheheee çenemiz açıldı yaaaa 🙂
ooooo bu sefer bebişini öyle farklı göreceksin ki anlatamam... her yeri oluşmuş olacak, çok heyecanlııııııı. ikili testin de yapılır. ense kalınlığı ile beraber yapılıyor çünkü.

evet canım yeşil, doğru görmüşsün 🙂
inşallah kızlarımız renkli gözlü olurrrrrr, hem de nasıl hoş olur 🙂
ınsallah canım...bızımde babmızın,babannemızın,halalarımızın,dedemızın(benım babamın yani)gozlerı yesıl.....keske cekse....zaten esımın gozlerınden alamıyorum gözlerımı belkı benzer dıye:d014:🙂

ooooo bu sefer bebişini öyle farklı göreceksin ki anlatamam... her yeri oluşmuş olacak, çok heyecanlııııııı. ikili testin de yapılır. ense kalınlığı ile beraber yapılıyor çünkü.
canım ya bısey sorcam mıden ıcın doktor ılac verdım mı sana?
bırde ben vıtamın ılaclarımı kestım ıcemıyorum artık...doktora soyledım ozaman bol bol sebze ve meyve ye ıhmal etme dedı gercı yıyorum zaten ama hatırlaatmıs oldu...mıdende yanma varmı dıye sordu var dedım kı benım mıdem cok hassas rahatsızlıgımda olunca surup yazdı gavıscon.....
sen mıdenle alakalı ılac kullanmısmıydın canım?

Ayyyy hadi bakalım hayırlısı fıstık inşallah iyidir bebişin...
İyi çekiştirememişiz demek kiii 🙂

evet iyi çekiştirememişsin hehe😀

ayyy biliyorum işte ondan heyecanlanıyorum bilmesemde süpriz olsa keşke

ya ne güzel konuşuyonuz siz çok mutluyum kızlar sizin adınıza birden gözümde canlandı tekrar hamile kalmam bebeğimi kucagıma aldıgımı düşündüm çok güzel bi duygu ya çok kötü oldum birden 🙁(((((

Geri