Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Aaaa yapma canım ama öyle, doğru insanın bi tarafı biraz buruk oluyor ama arkadaşlarımız dostlarımızın mutluluklarına ortak oluyoruz bak bizde ve inan kısa süre sonra biz de seninle burda onlar gibi anlatıcaz bak görürsün 🙂

evet canım onlar için çok mutluyum zaten saglıklı olmaların bebeklerinin ve kendilerinin ömür boyu saglıklı olsunlar inş canım ognleri yaşıcaz bizde

kız lalezar, karakaş karagöz bir çiftin sarışın renkli gözlü 2 çocuğu varrrrr 🙂 görünce şok olmuştum. genlerde varmış işte.

Oluyor öyle, eskilerden geliyor yani 🙂
Gerci benim kocişin gözleri de yeşil, göçmenler bilirsin göçmenleri işte yeşil yada mavi gözlüdür çoğu, benim baba tarafıda öyle hatta babamın gözleri yeşile çalan eladır, abimin kızı da yeşil gözlü oldu 🙂

tatlım dr bana birkaç ay önce mide yanman olursa diye şurup vermişti ama hiç olmadığı için kullanmamıştım. 4-5 gün önce sadece 1 gün süren yanma olmuştu ama yine kullanmadım, sonra geçti çok şükür. sanırım aynı şurup, ileride gerekirse kullanırım.

sakın kesmeeeee vitamin ilaçları çok önemli. çünkü bebeğin gelişiminde çok büyük rol oynuyorlarmış.

canım yaaaa üzülme bak bende üzüldüm. biliyorsun biz hiçbirimiz ilk ayda hamile kalmadık, hep bekledik. sende bekledin, bebişin geldi ama sizinle yiyecek ekmeği yokmuş. yani benim doktorumun dediği şey güçlüler yaşar zayıflar gider şeklindeydi. belki de sağlıklı değildi. inşallah rabbim sizleri de sevindirecek

evet canım onlar için çok mutluyum zaten saglıklı olmaların bebeklerinin ve kendilerinin ömür boyu saglıklı olsunlar inş canım ognleri yaşıcaz bizde

tabıkı yasayacaksınız ınsallah allahın ıznıyle...umutsuzluk yok bızlerde hemen hamıle kalamadık kı.....allahım nezaman uygun gorurse ozaman olması hayırlıısyla olması ınan tek duan olsun.....cunku hamıle kalmakla ıs bıtmıyor....sen umuudnu yıtırme yeter....tabıkı strese de gırmeyın sakın.....

yok canım ya benımde gozler kahverengı ama esımde kahverengı hasatsı...renklı olanlar dıger renklerı sevıyor yanı ben oyleyım de.....

Öyle oluyor galiba değil mi, herkes karşıdakine hayran 🙂

Amin canım görücez sen hiç canını sıkma 🙂

haklısın canım ama kusuyorum hala ılac ıcmeyı pek sevmem normalde cok zorla ıctım ama ınan artık olmyor...cunku ıctıgım anda kusuyorum....oyuzden faydasıda olmuyor kı.....