Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya
geçmişi okuyodum canım k.bakma ben nisan ayında üye oldum cnm ama hamile kaldıktan sonra bebeğimi kaybedince giremedim ve giriş yaparken ismimi unutmuştum ondan 🙂 saol iiim nolsn işte
Aaaaaa heyooooo 2 testte de çıktıysa %99 hamişsin canım 🙂 hadi hayırlısı olsun, evet kan testini yaptır hemen öğren.. ayyy heyecanlandım bende.. :tasu:
canım yaa gerçekten mi ikisinde de çıktıysa hamileyimdir öyle mi, ya inş lalecimm tmm gülüm akşam gidip yaptırıyorum inş ammaaa da gaza geldim🙂
bi de şu ayşegül ses verse yaa
geçmişi okuyodum canım k.bakma ben nisan ayında üye oldum cnm ama hamile kaldıktan sonra bebeğimi kaybedince giremedim ve giriş yaparken ismimi unutmuştum ondan 🙂 saol iiim nolsn işte
canım yaa gerçekten mi ikisinde de çıktıysa hamileyimdir öyle mi, ya inş lalecimm tmm gülüm akşam gidip yaptırıyorum inş ammaaa da gaza geldim🙂
bi de şu ayşegül ses verse yaa
Valla canım dr.lar öyle diyor ama inşallah öyledir, yani tecrübelerde var, sen en iyisi yaptır kan testini öyle mi böylemi deyip durmayalım, yarın parti verelim burda 🙂