fudelya Hamiş Melek 17 Eylül 2010 #17.881 seni de yakalayamadım gittin hemen aşk olsun🙁 🙂.. ben de gidiyorum
fudelya Hamiş Melek 17 Eylül 2010 #17.882 göremedim canım gittin zannettim. ben de iyiyim çok sağolasın evet sanırım ilk ama ben önceki yazılanları faaln okuyup durduğum için isimlere alışmışım🙂
göremedim canım gittin zannettim. ben de iyiyim çok sağolasın evet sanırım ilk ama ben önceki yazılanları faaln okuyup durduğum için isimlere alışmışım🙂
S senagül Üye Üye 17 Eylül 2010 #17.884 fudelyacım kan testi yaptırıcan galiba işallah hayırlısı.benimde ilk idrar testim silik çıkmıştı adetten 2 gün önce yapmıştım.
fudelyacım kan testi yaptırıcan galiba işallah hayırlısı.benimde ilk idrar testim silik çıkmıştı adetten 2 gün önce yapmıştım.
fudelya Hamiş Melek 17 Eylül 2010 #17.886 senagül' Alıntı: fudelyacım kan testi yaptırıcan galiba işallah hayırlısı.benimde ilk idrar testim silik çıkmıştı adetten 2 gün önce yapmıştım. Genişletmek için tıkla ... öyle mii🙂 insan tam bilemiyor. evet canım bugün yaptırayım diyorum aklıma takılıp durmasın.inş canım ya
senagül' Alıntı: fudelyacım kan testi yaptırıcan galiba işallah hayırlısı.benimde ilk idrar testim silik çıkmıştı adetten 2 gün önce yapmıştım. Genişletmek için tıkla ... öyle mii🙂 insan tam bilemiyor. evet canım bugün yaptırayım diyorum aklıma takılıp durmasın.inş canım ya
AZADE Yeni Üye Üye 17 Eylül 2010 #17.888 betul_betul' Alıntı: slm kızlar nasılsınız bakalım Genişletmek için tıkla ... merhabalar betülcüm.... iiim canım sen nasılsın bebişin nasıl......
betul_betul' Alıntı: slm kızlar nasılsınız bakalım Genişletmek için tıkla ... merhabalar betülcüm.... iiim canım sen nasılsın bebişin nasıl......
betül_betül Yeni Üye Üye 17 Eylül 2010 #17.889 ıyı cok sukur yedı haftalık olduk kalp atıslarını duydum cok sukur ama on gundur oluyorum agrıdan ıkı tane cıban cıktı bırı kalcamda bırı bıkını bolgemde antıbıyotık kullanıyorum korkuyorum cocuga bısey olucak dıye bu ıltıhaplı cıbanlardan bayramdan berı cekıyorum hergun aglıyorum sancıdan
ıyı cok sukur yedı haftalık olduk kalp atıslarını duydum cok sukur ama on gundur oluyorum agrıdan ıkı tane cıban cıktı bırı kalcamda bırı bıkını bolgemde antıbıyotık kullanıyorum korkuyorum cocuga bısey olucak dıye bu ıltıhaplı cıbanlardan bayramdan berı cekıyorum hergun aglıyorum sancıdan
AZADE Yeni Üye Üye 17 Eylül 2010 #17.890 betul_betul' Alıntı: ıyı cok sukur yedı haftalık olduk kalp atıslarını duydum cok sukur ama on gundur oluyorum agrıdan ıkı tane cıban cıktı bırı kalcamda bırı bıkını bolgemde antıbıyotık kullanıyorum korkuyorum cocuga bısey olucak dıye bu ıltıhaplı cıbanlardan bayramdan berı cekıyorum hergun aglıyorum sancıdan Genişletmek için tıkla ... hamile kalmadan öncede çıkarmıydı pekii canım... bide hamileleik belirtilerin neydi canım.... hatırladıklarını söyler misin....
betul_betul' Alıntı: ıyı cok sukur yedı haftalık olduk kalp atıslarını duydum cok sukur ama on gundur oluyorum agrıdan ıkı tane cıban cıktı bırı kalcamda bırı bıkını bolgemde antıbıyotık kullanıyorum korkuyorum cocuga bısey olucak dıye bu ıltıhaplı cıbanlardan bayramdan berı cekıyorum hergun aglıyorum sancıdan Genişletmek için tıkla ... hamile kalmadan öncede çıkarmıydı pekii canım... bide hamileleik belirtilerin neydi canım.... hatırladıklarını söyler misin....