Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

güzel güzel dilekleriniz için cok cok cok tesekkur edıyorum o kötü süprizden sonra nete giremedim

Kız ben o kadar gecikmeye rağlen kötü süprize bu kadar üzülmedim kendine gel bakim aaaaaaaa kızarım bak 🙂

inşallah lalezar,sabırsızım sonra ben.biz çok bekleyenlerdeniz.sırasıyla hamiş olalım inşallah.

Amin tatlım inşallah ağzın dualı olsun bu akşam saatinde rabbim duysun dualarımızı 🙂

kızlar merhaba sizden fikir almak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz.yaklaşık 1, 5 yıldır uğraşıyoruz dr ilkez aşağıdaki tedaviyi uyguladı ben ikinci bebeği düşünüyorum. 1 oğlum var 5,5 yaşında(o tedavisiz normal oldu bu arada)
ben adetin 5. günü itibariyle 5 gün serofen kullandım 4 ağustosta çatlatma iğnesi oldum. bu gün gebelik testi yapmayı düşünüyorum sizce sonuç alabilirmiyim .

Bak gördünmü, öyle inanma herkesin dediğine, benimde başıma geldi benzerleri.. şimdi fazla dr gitmiyorum artık, bi süre dr.suz denemeye karar verdim ve mrs.m ile aynı zamanda hamiş kalmıştık ama ben düşük yaptım..

iyim çok şükür.sen nasılsın.
adetim 15 gün gecikmişti.bayramın ilk günü oldum.çok sancılı ve kötü oldu.

Niye o kadtar gecikti ki canım, hiç öyle olur muydu ?

muhtemel adet günün ne zaman ki canım ?

merhaba semre....
malesef bilgim yok... ama çatlatma iğnesinde sonra adet geç gelebiliyormuş.

bu arada şu ateş ölçme ile hamile kalma nasıl oluyor??merak ettim.ateş ölçerimiz var bi de onu deneyeyim.ben kist için 4 ay hap kullandım öyle bekledim.bir ay mikrop kaptım diye ilaç kullandım.hep oyalandım🙁

Ben denemiştim, bunun amacı yumurtlama gününü tespit edip önemli günlerde ilişkide bulunmak.. sonuç alan arkadaşlar var, deneyebilirsin...