Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya
Bende sağlık ocağına başka bişi için gitmiştim ordaki hemşireler sordu oldunuz mu aşı diye, olmadık dedik eşimdeyanımdaydı, aslında olmayı düşünmüyorduk, bizi bi şekilde ikna ettiler ve ikimizde o gün yaptırdık ..
hımmm buldum bu arada ben de eğitimciyim.bizim durumda sabırsızımla aynı.2 yıldır düşünüyoruz.tetkiklerde hiç bir sorun yok.hem eşimde hem ben de.ne zaman bebek düşünmeye başladık doktorların ellerinde kaldım devamlı rahatsızlandım anlayacağın.
Bi öğretmen daha katıldı aramıza ne güzel 🙂 doktora gitmen iyide canım o kadarda her denilene inanma, biz detayları bilmiyoruz bazı dr.larda es geçiyor, iyi ve sağlam bir yer dr bulmak önemli..
Geçmiş olsun ne rahatsızlığın var..
Bende sağlık ocağına başka bişi için gitmiştim ordaki hemşireler sordu oldunuz mu aşı diye, olmadık dedik eşimdeyanımdaydı, aslında olmayı düşünmüyorduk, bizi bi şekilde ikna ettiler ve ikimizde o gün yaptırdık ..
.
rahatsızlık değil de rahatsızlıklar silsilesi.bi mikrop kaptım.bi kistler var dediler.bi doktor kocaman yaran dedi. çok komik olan ise en son gittiğim ki çok güvendim kendisine.sen de ne kist ne de yara var dedi. 🙂