LALEZAR Daimi Üye Üye 16 Eylül 2010 #17.802 Chatboxa da bakıyorum ara ara orayada çok takılıyordu, oradakilerede sordum ama ama gören yok malesef 🙁
Chatboxa da bakıyorum ara ara orayada çok takılıyordu, oradakilerede sordum ama ama gören yok malesef 🙁
LALEZAR Daimi Üye Üye 16 Eylül 2010 #17.804 mrs m.' Alıntı: aferin sanaaaaaa buldun ya 🙂 evet maleseffff 🙁 okul başlayınca çocuklardan hastalık kaparım diye ödüm kopuyor. malum sonbaharda grip hiç bitmiyor Genişletmek için tıkla ... 😀 Öğretmenlerin birinci lafı AFERİN 🙂 eşimde bişi yapıhca sık sık AFERİN der bana Evet canım çok dikkat etmen lazım gerekirse maske falan kullan ne olacak ki...
mrs m.' Alıntı: aferin sanaaaaaa buldun ya 🙂 evet maleseffff 🙁 okul başlayınca çocuklardan hastalık kaparım diye ödüm kopuyor. malum sonbaharda grip hiç bitmiyor Genişletmek için tıkla ... 😀 Öğretmenlerin birinci lafı AFERİN 🙂 eşimde bişi yapıhca sık sık AFERİN der bana Evet canım çok dikkat etmen lazım gerekirse maske falan kullan ne olacak ki...
LALEZAR Daimi Üye Üye 16 Eylül 2010 #17.805 berranur' Alıntı: kızlar bençıkıyorum hepinize ii akşamlar öptm çok Genişletmek için tıkla ... Tmm tatlım iyi bak kendine ve biricik prensimize 🙂
berranur' Alıntı: kızlar bençıkıyorum hepinize ii akşamlar öptm çok Genişletmek için tıkla ... Tmm tatlım iyi bak kendine ve biricik prensimize 🙂
M mrs m. Daimi Üye Üye 16 Eylül 2010 #17.806 berranur' Alıntı: oh ohh maşallah ona yaa ne güzel hareketli olsun cnm nsan tekmeleri hissettikçe rahatlar heralde🙂 Genişletmek için tıkla ... evet canım tekmelerine çok alıştım, bazen ben yorgun olunca sanırım o da dinleniyor ve tekmeleri daha az oluyor. bu sefer de ben tedirgin oluyorum 🙂
berranur' Alıntı: oh ohh maşallah ona yaa ne güzel hareketli olsun cnm nsan tekmeleri hissettikçe rahatlar heralde🙂 Genişletmek için tıkla ... evet canım tekmelerine çok alıştım, bazen ben yorgun olunca sanırım o da dinleniyor ve tekmeleri daha az oluyor. bu sefer de ben tedirgin oluyorum 🙂
M mrs m. Daimi Üye Üye 16 Eylül 2010 #17.807 berranur' Alıntı: kızlar bençıkıyorum hepinize ii akşamlar öptm çok Genişletmek için tıkla ... tamam canım iyi akşamlar öptüm siziii prensine iyi bak 🙂 LALEZAR' Alıntı: 😀 Öğretmenlerin birinci lafı AFERİN 🙂 eşimde bişi yapıhca sık sık AFERİN der bana Evet canım çok dikkat etmen lazım gerekirse maske falan kullan ne olacak ki... Genişletmek için tıkla ... evet evet vazgeçemeyizzzz 🙂 ama bizden her zaman aferin çıkmaz ona göreeeee 🙂 ben de onu düşünüyorum, olmazsa maske takarım
berranur' Alıntı: kızlar bençıkıyorum hepinize ii akşamlar öptm çok Genişletmek için tıkla ... tamam canım iyi akşamlar öptüm siziii prensine iyi bak 🙂 LALEZAR' Alıntı: 😀 Öğretmenlerin birinci lafı AFERİN 🙂 eşimde bişi yapıhca sık sık AFERİN der bana Evet canım çok dikkat etmen lazım gerekirse maske falan kullan ne olacak ki... Genişletmek için tıkla ... evet evet vazgeçemeyizzzz 🙂 ama bizden her zaman aferin çıkmaz ona göreeeee 🙂 ben de onu düşünüyorum, olmazsa maske takarım
LALEZAR Daimi Üye Üye 16 Eylül 2010 #17.808 mrs m.' Alıntı: tamam canım iyi akşamlar öptüm siziii prensine iyi bak 🙂 evet evet vazgeçemeyizzzz 🙂 ama bizden her zaman aferin çıkmaz ona göreeeee 🙂 ben de onu düşünüyorum, olmazsa maske takarım Genişletmek için tıkla ... Ne mutlu bana kocam ve en iyi internet arkdaşlarımdan biri eğitimci sürekli AFERİN alıyorum nazar deymesin bana
mrs m.' Alıntı: tamam canım iyi akşamlar öptüm siziii prensine iyi bak 🙂 evet evet vazgeçemeyizzzz 🙂 ama bizden her zaman aferin çıkmaz ona göreeeee 🙂 ben de onu düşünüyorum, olmazsa maske takarım Genişletmek için tıkla ... Ne mutlu bana kocam ve en iyi internet arkdaşlarımdan biri eğitimci sürekli AFERİN alıyorum nazar deymesin bana
LALEZAR Daimi Üye Üye 16 Eylül 2010 #17.809 Maske tak tabi canım ne olacak ki, çocuklar artık bilinçli korkacak değiller 🙂