canım hiçbirşey için geç değil.
doktora gidip muayenen oldun mu? bi kontrolden geçmekte fayda var.
lalezar adında bir arkadaşımız var burada ve o da 39 yaşında. ümidini yitirmeden mücadele ediyor. benim umut kaynağım o🙂
ayrıca ben hamile değilim, Allah söyletti mi yoksa kıs🙂
iyiyim cnm ya ne olsun çalışıyorum bebişte iyi çok şükür bi sorun yok bende nezamandır giremiyodum internet yoktu burda işyerinde şimdi tekrar bağlandı özledim hepinizi sende ne var ne yok lalezar cnm sen nasılsın
ela naz ..............................16 Eylül Azade................................17 Eylül 06nesli06............................18Eylül polyana28 ...................... 19 Eylül pirenses.............................20 Eylül fudelya..............................20 Eylül semre..................................21Eylül Sabırsızım........................28 Eylül sılam_nisa..........................28Eylül Lalezar................................5 Ekim Ecce .....................................6 Ekim Lara74.................................7 Ekim Şimall................................ 16 Ekim
<V>
<V></V>2010 ANNE ADAYLARI <V></V>
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ................................ 2-3 ocak (Anne adayı süperrrrrrr)
Kelebeğim ................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrr)
biza ....................................... 22 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
umutsuz_reyhan ................. 29 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Esila .......................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ..................................... 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
Selzeh .................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ayselalper .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
NİSAN ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
aslıgökçe ........................... 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs .............................. Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
MAYIS ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği ........................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end --> daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><?xml:namespace prefix = o /><o😛></o😛> Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm....................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrr)
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Tatlı cadım ....................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrr)
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
TEMMUZ ANNE ADAYLARI Bilgemelek ......................... 06 Temmuz</V>(Anne adayı süperrrrrrrrr)
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr)
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
hoşbulduk cnm aynen uzun zaman oldu giremiyodum işyerinden nete şimdi yine bağlandı iyiyiz cnm siz nasılsınız bebiş nasıl bakalım bizim az kaldı ya heyecan basmaya başladı Allah isteyen herkese nasip etsin meleklerini