Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

günaydın tatlı hamişlerim...
sizler ve bebişleriniz nasıl bakiiim....
benim adetede 2 gün kaldı merakla bekliyorum umutsuzum ama olsun....
gunaydın azade ıyıyım ben sen nasılsın?dur bakalım gunun gelmeden strese gırme olurmu?hıc ummadıgın anda gelıyor bebısler zaten🙂

günaydın canım seni gördüğüme sevindim nasılsın bebişin nasıl
bende senı gordugume sevındım canım....ıyıyım sagol sen nasılsın canım?bebıs ıyıdır galıba sesı cıkmadıgı ıcın anlayamıyorum......ınsallah ıyıdır🙂
neyaptın seker kontrolunu?okuyamadım...

ben de iyiyim çok şükür canım, sadece günden güne ağırlaşıyorum ve rahime baskı yapıyor kızım. iyidir iyidir kuzucuğun, yakında tekmelemeye başlar zaten 🙂

canım ikinci yüklemede sadece bir değer yüksek çıktı. toplamda 4 değer var. doktorum normal dedi ama 2 hafta sonra yine görmeliyim dedi. öff dr um çok pimpirikli yaaa 🙂

sizin cinsiyet kesinleşti mi?

bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun canım, eşinle ve bebişinle beraber daha nice mutlu yıllar geçirirsiniz inşallahhhhhhh

ah nerdeeeeeee o tekmeler dort gozle beklıyorum ınan🙂
canım sagol ınsallah.....
bayram oncesı gıtmıstık sordum degısıklık varmı dıye doktora yok dedı kızımız oturuyor dedı.....degısımez heralde bundan sonra🙂hem otursun orda hanım hanım degısmesın degıl mı?
olsun canım ya baksın doktor.....ıyı olur en azından kesınlesmıs olur onun da ıcı rahat eder....bosver ayrıntıcı doktor ıyıdır bence.....ben oyle olunca🙂

Son düzenleme:

benim net tekmeler 21. haftda başlamıştı, o gün bu gündür durmuyorrr 🙂 inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlar....
oooo çok sevindim, kızımın hemcinsleri çoğaldı 🙂 burası prensesler bölümü gibi oldu 🙂

e ben de öyleyim... ben ayrıntıcııııı dr ayrıntıcııııı 🙂 neyse herşey yolunda gitsin inşallah da ne yapalım katlanırız.

evet canım oyle tabı...bısey sorcam sana aşılar baslıyor ya hanı bızım kac tane vurulcak?sadece tetanoz degılmı?bu konuda ecık bılgı ver bakayım🙂