Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

kızlarrrr yarın sabah acarım ınsallah ben cıkıyorum esım gelmek uzere...salata yapıcam....
mımozacım dualarım senınle....
sabırlı arkadasım aksama konus esınle.....ayrıntılı konusun artısıyla olumsuzuyla degerlendırın ve karar verın...dualarım senınle...
hoscakalın kızlar gorusuruz.....

yawwww bendemı sorun var anlamadım...bızde 18.haftanın ıcındeyız doktor cok hareketlı dıyor ama tık yok😕😕
benım kız cok tembel galıbaaaaaaaa
ayy cnm benim üzülme bazı bebekler daha gec belirtilmiş hareketlerini bende ultrasyonda bakıldıgında hareketliydi senin gibi hisetmiyorum diye üzülüyordum ama hiç ummadıgın anda yapar annesi bazı bebekler anne karnında hareket fazla etmezse cok uslu olurmuş dogunca

konuş sizde başvurun biran önce zaman geçince yaş ilerledikce dahada zorlaşırmış

öyle yaş 30'a dayandı. bizim bi akrabanın 12 yıldır olmuyordu ve ilk tüp bebek denemesinde oldu. şimid 6 aylık civarında iki kızı var. (üçüz olmuş ama doğumdan birgün önce oğlan ölmüş karnında). doktor ihmali🙁
çok şükür sağlıklı iki kızı var şimdi en azından.
bizim de kendiliğinden olsa keşke diyorum ama olmuyor. bari ilk denemede tutsa🙂

haklısın canım. inanmalıyım di mi ya🙂

yawwww bendemı sorun var anlamadım...bızde 18.haftanın ıcındeyız doktor cok hareketlı dıyor ama tık yok😕😕
benım kız cok tembel galıbaaaaaaaa

sus kıs, yiğenimi sinirlendirme🙂
valla duyarsa seni tekmeleyip acısını çıkarır, canına okur heee🙂

güle güle cnm kendine ve bebişine iyi bak yarın görüşürüz

ınsallah canım dedıgın gıbıdır...ne bıleyım artık hıssedeyım dıyorum ama benımde hakkım yaaaa🙁
aman saglıklı olsunlarda gerısı aslında sorun degıl......ısın sakası beklıyorum o gunlerı....
grusuruz canım sagol bılgın ıcın.....

canım benim güle güle.

çok teşekkür ederim duaların için. Allah razı olsun.

olursa da yakınlarda doktora gider kasım gibi başlarız işlemlere. aralıkta yoğun değilken yapmak daha iyi olur çünkü. hayırlısı bakalım!

ben de çıkıyorum arkadaşlar. saat yaklaştı.

öpüyorum hepiniz🙂

tabıkı ınanmak basarmanın yarısıdır

sınırlensın ayyyy vursun tekmelerı razıyım......
hadı bakalım guzel haberlerle gel yarın......kendıne ıyı bak kafanı takma yasın kucuk onemlı olan vakıt kaybının olmaması dedıgım gıbı...dene ne olcak sankı maddı kayıp olur en fazla....kımbılır ılkındede tutabılır buda guzel bır ıhtımal tabıkı....yuzdesı buyuk ama🙂
hadı gıttım bennnnn goreyım senııııı bacımmmm.....

dilekçe falanda yazıyorsun onaylatıyorsun falan uğraştırığ duruyorlar yani hayırlısıyla olsunda bunlar geçer sende başvur bence Allah büyük tutar belkide kötü düşünme