Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

mimozacıgım aklına kotu bısey getırmemeye calıs...ınsallah hersey yolunda gıdecek persembe gunu....uzulme sakın kızımızıda uzmeeee annesı.....

ay canim benim cok sevindim... bi kizimiz daha olcakk desene.... gör bak persembede birsey cikmicak....

Hadi kizlar ben kactim, öpüyorum hepiniziiii.... bugün yoktum ama yarin kesin burdayim 🙂
saolun kızlar şimdi daha iyim dua ediyorum ona bişey olmasın diye benim kızım cok iyi olacak allahın izniyle teyzeleri.emine güle güle cnm yarın bekliyoruz

ıyı bakalım nasılsın pekı sabırlı arkadasım?

ha şöyle! evet artık sabırlıyım yahu🙂

çok şükür iyiyim. işler biraz yoğun. bundan sonra kasım sonuna kadar böyle gider. yıl sonu, yıl başı derken de günler geçip gidiyor.

biz de tüp bebek araştırması yapmak istiyorduk ve hep ramazan sonrası diyordum. şimdi de bi korku kapladı içimi.
gideriz, yaptırırız ve yine sonuç hüsran olursa diye çok korkuyorum. eşime lafını bile açmıyorum🙁

çok şükür iyiyim. işler biraz yoğun. bundan sonra kasım sonuna kadar böyle gider. yıl sonu, yıl başı derken de günler geçip gidiyor.

biz de tüp bebek araştırması yapmak istiyorduk ve hep ramazan sonrası diyordum. şimdi de bi korku kapladı içimi.
gideriz, yaptırırız ve yine sonuç hüsran olursa diye çok korkuyorum. eşime lafını bile açmıyorum🙁
canım korkmakta haklısın ama ılk denemede tutcak dıye sartlandırmadıgın surece kendını sorun yasamazsın...ama ılkınde olcak dıye bı kesınlık yok bılyorsun......olsun bırdaha denersınız...eger aklınızda varsa gıdın derım....akıt kaybı olmaz enazından....zaten sızde sorun yok ıcın rahat olsun canım....

ayy cnm benim korkma yaaa allhın izniyle sende anne olacaksın tüm kalbimle inanıyorum bak buna moralini bozma kafanada takma dua et bizde senin için dua edecegiz gülüm

ayy cnm benim korkma yaaa allhın izniyle sende anne olacaksın tüm kalbimle inanıyorum bak buna moralini bozma kafanada takma dua et bizde senin için dua edecegiz gülüm

canım korkmakta haklısın ama ılk denemede tutcak dıye sartlandırmadıgın surece kendını sorun yasamazsın...ama ılkınde olcak dıye bı kesınlık yok bılyorsun......olsun bırdaha denersınız...eger aklınızda varsa gıdın derım....akıt kaybı olmaz enazından....zaten sızde sorun yok ıcın rahat olsun canım....

canlarım benim çok teşekkür ederim desteğiniz için.
ne biliym yaa korkuyorum. ama dediğiniz gibi vakit kaybı olmaz en azından.
eşimle konuşmam lazım.
ben çok korkuyorum 🙁

tüm dualarımız birbirimiz için🙂

canlarım benim çok teşekkür ederim desteğiniz için.
ne biliym yaa korkuyorum. ama dediğiniz gibi vakit kaybı olmaz en azından.
eşimle konuşmam lazım.
ben çok korkuyorum 🙁

tüm dualarımız birbirimiz için🙂
korkmaaaaaaaaaaaaa tm kalbınle cesur ol ve dua et...ıcınde ferah olsun..unutma ılk deneyecek olan sen degılsın canım benım bu yola bas koydun degılmı olana kadar cabaya devam....ben ınanıyorum ınsallah allahım nasıp edecek.....

Geri