evet çok ekz emine dedik ama duymadın🙂
şimdiden hoşgeldin ve güle güle o zaman canım🙂
hadi hayırlı olsun yardımcın🙂
mimozanın bebeğinin miğdesini iyice görememiş. perşembe bir daha kontrole gidecekmiş ve bu durumdan canı sıkkın. olumsuz birşey olmasından korkuyor. inşallah hiçbirşey çıkmayacak!
hg cnm nasılsın.moralim bozuldu doktor bebekle ilgili bişey söyleyince ama şimdi daha iyim kızım olacak inş bir sorun cıkmazsa.bu arada hayırlı olsun yardımcın
evet çok ekz emine dedik ama duymadın🙂
şimdiden hoşgeldin ve güle güle o zaman canım🙂
hadi hayırlı olsun yardımcın🙂
mimozanın bebeğinin miğdesini iyice görememiş. perşembe bir daha kontrole gidecekmiş ve bu durumdan canı sıkkın. olumsuz birşey olmasından korkuyor. inşallah hiçbirşey çıkmayacak!
hg cnm nasılsın.moralim bozuldu doktor bebekle ilgili bişey söyleyince ama şimdi daha iyim kızım olacak inş bir sorun cıkmazsa.bu arada hayırlı olsun yardımcın
ay canim benim cok sevindim... bi kizimiz daha olcakk desene.... gör bak persembede birsey cikmicak....
Hadi kizlar ben kactim, öpüyorum hepiniziiii.... bugün yoktum ama yarin kesin burdayim 🙂