desene seninkide nazli cikti 🙂 hayirlisi olsun canim yaaa, bugün bi Blogda özürlü bi kizi olan annenin yasadiklarini okudumda.. gercekten cok zor... allahim yardim etsin...
bebislerimiz saglikli olsunlarda... kiz olmus erkek olmus fark etmez..
ben iyiyim... bebeyimde iyi.... dün geceden beri hic durmadi diyebilirim, tekmeleyip duruyor 🙂
yarin doktordan sonra yazmayi unutmaaa.... ben merakliyim biliyorsun 🙂
aminn allah herkeze yardım ettsin gercekten cok zor kız yada oglan olsun farketmez yeterki saglıklı olsun .bazen benimkide hiç durmuyor bazende hiç sesi çıkmıyor 🙂 haber veririm gülüm inş herşey yolundadır
hmm o zaman ben bu gidişimde öğrenemeyecem anlaşılan🙁çünkü daha 13.haftanın içindeyiz..
amaan hayırlı sağlıklı evlat olsunlarda kız oğlan farketmez ama kız olursa daha bi cici olur dimi🙂)
ikiside güzel ya 😀
eskiden yigenime alisveris yaparken falan diyordum " yaa hep kiz esyasi var, oglanlara birsey yok" gecen alisverise gittim, bu seferde hep oglan esyasi var, kiz esyasi yok 🙂
aminn allah herkeze yardım ettsin gercekten cok zor kız yada oglan olsun farketmez yeterki saglıklı olsun .bazen benimkide hiç durmuyor bazende hiç sesi çıkmıyor 🙂 haber veririm gülüm inş herşey yolundadır