Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

az kaldi bacim, ka$iniyor bu adam 🙂
iyiyim canim... sizi gördüm daha iyi oldum 🙂 sen nasilsin?

yaaaa $imdi sorarsin neler yaptin diyee.... beni bayramda yalniz biraktiniz 🙁(((
amaa bomba gibiyim yaaa kendimi cok iyi hissediyorum.... özlemisim sizi... sen napiyorsun bakalim...

evt canim yaaa coktandir görüsemedik 🙂
ben iyiyim, hersey yolunda allaha sükür... sen nasilsin neler yaptin görüsmeyeli?

slm canim nasilsin??? nasil gidiyor... ya ben bunuyorum yavas yavas... senin bebeyin cinsiyeti bellimiydi???
bende aynı evdeyim iyi olmana sevindim bende işe bakamıyorum bi süredir yarın konseye giricem tüp bebek için bakalım karar verilcek işte nezaman başlıcağımıza

yaaaa $imdi sorarsin neler yaptin diyee.... beni bayramda yalniz biraktiniz 🙁(((
amaa bomba gibiyim yaaa kendimi cok iyi hissediyorum.... özlemisim sizi... sen napiyorsun bakalim...
QUOTE]

ayy kıyamam ben sana🙂
canım benim🙂
çalışıyorum ben de. iler baya bi yoğun...

bende aynı evdeyim iyi olmana sevindim bende işe bakamıyorum bi süredir yarın konseye giricem tüp bebek için bakalım karar verilcek işte nezaman başlıcağımıza

hadi hayırlısı canım. hangi hastaneye gidiyorsun?

QUOTE]

ayy kıyamam ben sana🙂
canım benim🙂
çalışıyorum ben de. iler baya bi yoğun...

hadi hayırlısı canım. hangi hastaneye gidiyorsun?
belli değil para olarak konuşmadık olmazsa başka hastaneye bakıcaz

ooo hoşgeldin canım🙂
yağmura sordun ama ben atladım, özlemişim seni🙂

yiğenimiz nasıl?
hb cnm özür dilerim gülüm bende sizi özlemişim yaaa:asskim: nasılsın görüşmeyeli ben seni hamile bırakmadan gitmem buralardan merak etme sen:bebeğim: 🙂 bebiş iyi teyzesi annesinin calar saati sabahları kaldırıyor beni şükür iyi yarın kontrol var bakalım inş cinsiyeti netleşecek

Son düzenleme:
slm emine gelin nasılsın??en son girdiğimde hamiştintin sen ne kadarlık oldu bebeğin??bide cinsiyetini ne zaman öğrendin ben meraktan çatlayacam yaa🙁(12+2 olduk biz..
öğrenmek için çokmu erken acaba??

Geri