Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

hello kızlar yeni gelen arkadaşlarıma merhabalar diyorum herkesin bu güzel gününü en iyi geçirmesini temenni ediyorum şimdi çıkıyorum bi merhaba diyim dedim kardeşim gelcek öptüm byy

sakin olmaya calısıyorum bu sürecte eşimin atamsı cıktı ve kocaman bır sehirden kücücük bır ilçeye tasındık burda saglık ocagı seklınde bı hastane var ve doktarları kıtaptan bakıp ılac yazıyolar konyada olsak ıstedıgım sekılde ıstedıgım doktora gıdebılırdım ama burda elım kolum baglı esımın ıznı yok merkeze gıdebılmemız için..

sorun varmı yokmu bılmıyorum
dogal yollaa olmuyo
doktara en az 4 ay daha gıdemeyecegım
bugunde yıne regl olurum

inş olacaksın sorun yoksa olmaman ıcın bı sebebde yok umudunu yıtırme ya lutfen bak bızede umut asılıyosunuz lalezarla sen

slm kızlar nasılsınız aramıza yeni katılan arkadşımızda hoşgeldi inş burası ona ugur getirir ve bebeği olur. yeni anne adayımız gözün aydın allah analı babalı versin inş

terzi söküğünü dikemez ya. bana da söylemek kolay geliyor🙂
bir yaşayan anlar.
Allah yardımcın olsun canım. sık dişini 4 ay kadar. ilk fırsatta da doktora gidin. inşallah birşey yoktur ama varsa da vakitlice önlem almakta fayda var.

inşallah en kısa zamanda seninde olur ve bütün isteyenlerin ve benimde

amin canım benim🙂

dedık sana patronu yok edelım rahat et dıye🙂 hosgeldın canım nasılsın

az kaldi bacim, ka$iniyor bu adam 🙂
iyiyim canim... sizi gördüm daha iyi oldum 🙂 sen nasilsin?

naber kıs cadı🙂
neler yaptın görüşmeyeli🙂

yaaaa $imdi sorarsin neler yaptin diyee.... beni bayramda yalniz biraktiniz 🙁(((
amaa bomba gibiyim yaaa kendimi cok iyi hissediyorum.... özlemisim sizi... sen napiyorsun bakalim...

selam nasılsın bayadır konuşmuyoruz

evt canim yaaa coktandir görüsemedik 🙂
ben iyiyim, hersey yolunda allaha sükür... sen nasilsin neler yaptin görüsmeyeli?

slm kızlar nasılsınız aramıza yeni katılan arkadşımızda hoşgeldi inş burası ona ugur getirir ve bebeği olur. yeni anne adayımız gözün aydın allah analı babalı versin inş

slm canim nasilsin??? nasil gidiyor... ya ben bunuyorum yavas yavas... senin bebeyin cinsiyeti bellimiydi???