Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

evet aynen öyle insan yoruluyor..birde bende bulantı sorunu var yanımda poşetlerle gezdim ne olur ne olmaz diye😀
dün geldik eve paso yattım bu sabah anca açıldı gözlerim
yaaaaa canlar benim çıkmam lazım öğlen olmuş bile kociş gelir şimdi öpüyorum hepinizi girerim tekrar

özletme kendini tatlı hamişim....
çok öptüm.....

Merhaba Kızlar
Bu arada herkesin bayramını cani gönülden kutluyorum . herkese sevgiler......
o renkli tabloya benim ismimide kaydetmiştiniz ama tabloda şimdi göremedim . tabloyu revizemi ettiniz yoksa beni unuttunuzmu🙂)) beni eklerseniz sevinirim o tablonun çok uğurlu olduğunu düşünüyorum
kendinize ii bakın hamile kalın🙂)

Merhaba Kızlar
Bu arada herkesin bayramını cani gönülden kutluyorum . herkese sevgiler......
o renkli tabloya benim ismimide kaydetmiştiniz ama tabloda şimdi göremedim . tabloyu revizemi ettiniz yoksa beni unuttunuzmu🙂)) beni eklerseniz sevinirim o tablonun çok uğurlu olduğunu düşünüyorum
kendinize ii bakın hamile kalın🙂)

merhaba semre. aramıza hoşgeldin.

senin tarihin neydi canım, ekleyelim.

günaydın kızlar.
özlemişim sizi yahu🙂

öncelikle geçmiş bayramınızı kutlamak istiyorum.
nete girmek için fırsat bulamadım. sadece arife sabahı lalezarın test sonucuna bakmak için girmiş ve hemen çıkmıştım.

lalezarım, canım benim söyleyecek söz bulamıyorum🙁
Allah yardımcın olsun ve inşallah tez zamanda meleğine kavuştursun.

aramıza yeni katılan arkadaşlara da hoş geldiniz diyor, en kısa zamanda meleklerinize kavuşmanızı diliyorum.

Ayşegülüm senin de günün gelmiş. inşallah güzel haber verirsin ve bayramımıza devam ederiz🙂
şimall sen ne durumdasın canım? hadi ama artık, mutlu olmak, sevinmek istiyoruz🙂

canım senınde gecmıs bayramın hayırlara vesile olur ınş yazmıstım gerilerde kalmıs dur kopyalıyım yenıden

geldi çattı yıne regl günü aslında ayın 10 unda olmam gerkıyodu normalde 34 gün döngün fakat son ıkı aydır 29 a dusmustu ben ynıe 34 den hesaplayıp 13 <linkz id="linkz0">eylül</linkz> yazdırmıstım 🙂) bu ay bı beklentım yok ovluasyon gunlerını memelekette akraba zıyeretıyle harcayınca <linkz id="linkz4">rahat</linkz> oluyo ınsan:puhas: işin gaarib tarafı hala regl olmadım adet sancısı var ama kendı yok süreklı ıslakmısım gıbı hıssedeyorum tüm regl belirtileri var kendı yok deli olcam bı beklentım olsa hamılemıyım dıyecem ama
smi%20%2811%29.gif

herkese merhaba kızlar
döndük dolaştık gezdik tozduk çok şükür ki sonunda evdeyiz
bu arada herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun
şimal gün senin günün hadi bakalım inşallah mutlu haberlerle dönersin canım benim...hamiş olduğumda benim için çok güzel şeyler yazmıştın ama ben müsait olupta sana cevap yazamamıştım güzel dileklerin ve duyguların için çoook teşekkür ederim canım benim
laraam canım sende antibiyotiğe başlamışsın inşallah en kısa sürede sonuç alırsın
veeeeeeeeeee kader arkadaşım lalezarıııım canım benim hayırlısı buymuş demekten başka ne denirki...gülüüüm en kısa zamanda Allah cc izniyle kavuşaca

sagol canım inş güzel bi bayram geçirimsindir
umudum yok bu ay ıcın ama hala beklemedeyım

<!-- google_ad_section_start -->:Laie_23:]Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi:Laie_23:

Şimall................................13 Eylül

:yumurta:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi:yumurta:

ayşegül..............................14 Eylül
ela naz ..............................16 Eylül
Azade................................17 Eylül
polyana28 ...................... 19 Eylül
pirenses.............................20 Eylül
fudelya..............................20 Eylül
Sabırsızım........................28 Eylül
Lalezar................................5 Ekim
Ecce .....................................6 Ekim
Lara74.................................7 Ekim

<V>
<V></V>2010 ANNE ADAYLARI <V></V>bebisim

OCAK ANNE ADAYLARI
ebruaker ................................ 2-3 ocak (Anne adayı süperrrrrrr) :nazar:
Kelebeğim ................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
biza ....................................... 22 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
umutsuz_reyhan ................. 29 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Esila .......................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

Şubat ANNE ADAYLARI
niisam ..................................... 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
Selzeh .................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:

MART ANNE ADAYLARI
Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
ayselalper .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

NİSAN ANNE ADAYLARI
mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:
aslıgökçe ........................... 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs .............................. Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:

MAYIS ANNE ADAYLARI
Mimozaçiçeği ........................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:<!-- google_ad_section_end -->
daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><?xml:namespace prefix = o /><o😛></o😛>
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --> :nazar:

HAZİRAN ANNE ADAYLARI
papatyammm....................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Tatlı cadım ....................... 10 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

TEMMUZ ANNE ADAYLARI
Bilgemelek ......................... 06 Temmuz</V>(Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr) :nazar:
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->Sammy_haa.........................29 Temmuz(Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --> :nazar:

AĞUSTOS ANNE ADAYLARI<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
Denizcim ..............................15 Ağustos(Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
İzgil.......................................17 ağustos(Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
<!-- google_ad_section_end -->Lovely ..................................25 Ağustos(Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Pekar..........................................Ağu stos(Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Betül_betül..............................30 Ağustos(Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

EYLÜL ANNE ADAYLARI<!-- google_ad_section_end -->
Canimcim......................................Eylü l(Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

canım senınde gecmıs bayramın hayırlara vesile olur ınş yazmıstım gerilerde kalmıs dur kopyalıyım yenıden

geldi çattı yıne regl günü aslında ayın 10 unda olmam gerkıyodu normalde 34 gün döngün fakat son ıkı aydır 29 a dusmustu ben ynıe 34 den hesaplayıp 13 <LINKZ id=linkz0>eylül</LINKZ> yazdırmıstım 🙂) bu ay bı beklentım yok ovluasyon gunlerını memelekette akraba zıyeretıyle harcayınca <LINKZ id=linkz4>rahat</LINKZ> oluyo ınsan:puhas: işin gaarib tarafı hala regl olmadım adet sancısı var ama kendı yok süreklı ıslakmısım gıbı hıssedeyorum tüm regl belirtileri var kendı yok deli olcam bı beklentım olsa hamılemıyım dıyecem ama
smi%20%2811%29.gif

herkese merhaba kızlar
döndük dolaştık gezdik tozduk çok şükür ki sonunda evdeyiz
bu arada herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun
şimal gün senin günün hadi bakalım inşallah mutlu haberlerle dönersin canım benim...hamiş olduğumda benim için çok güzel şeyler yazmıştın ama ben müsait olupta sana cevap yazamamıştım güzel dileklerin ve duyguların için çoook teşekkür ederim canım benim
laraam canım sende antibiyotiğe başlamışsın inşallah en kısa sürede sonuç alırsın
veeeeeeeeeee kader arkadaşım lalezarıııım canım benim hayırlısı buymuş demekten başka ne denirki...gülüüüm en kısa zamanda Allah cc izniyle kavuşaca

sagol canım inş güzel bi bayram geçirimsindir
umudum yok bu ay ıcın ama hala beklemedeyım

olsun canım yaa hiç belli olmaz. Rabbim ol dedimi her şekilde olur.
eee eminenin yerine muhteşem soruyu ben sorayım🙂
ne zaman test yapacaksın🙂

Geri