canım senınde gecmıs bayramın hayırlara vesile olur ınş yazmıstım gerilerde kalmıs dur kopyalıyım yenıden
geldi çattı yıne regl günü aslında ayın 10 unda olmam gerkıyodu normalde 34 gün döngün fakat son ıkı aydır 29 a dusmustu ben ynıe 34 den hesaplayıp 13 <LINKZ id=linkz0>eylül</LINKZ> yazdırmıstım
🙂) bu ay bı beklentım yok ovluasyon gunlerını memelekette akraba zıyeretıyle harcayınca <LINKZ id=linkz4>rahat</LINKZ> oluyo ınsan
işin gaarib tarafı hala regl olmadım adet sancısı var ama kendı yok süreklı ıslakmısım gıbı hıssedeyorum tüm regl belirtileri var kendı yok deli olcam bı beklentım olsa hamılemıyım dıyecem ama
herkese merhaba kızlar
döndük dolaştık gezdik tozduk çok şükür ki sonunda evdeyiz
bu arada herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun
şimal gün senin günün hadi bakalım inşallah mutlu haberlerle dönersin canım benim...hamiş olduğumda benim için çok güzel şeyler yazmıştın ama ben müsait olupta sana cevap yazamamıştım güzel dileklerin ve duyguların için çoook teşekkür ederim canım benim
laraam canım sende antibiyotiğe başlamışsın inşallah en kısa sürede sonuç alırsın
veeeeeeeeeee kader arkadaşım lalezarıııım canım benim hayırlısı buymuş demekten başka ne denirki...gülüüüm en kısa zamanda Allah cc izniyle kavuşaca
sagol canım inş güzel bi bayram geçirimsindir
umudum yok bu ay ıcın ama hala beklemedeyım
olsun canım yaa hiç belli olmaz. Rabbim ol dedimi her şekilde olur.
eee eminenin yerine muhteşem soruyu ben sorayım
🙂
ne zaman test yapacaksın
🙂