eminegelin Yeni Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.611 canlarim bende yavas yavas kaciyorum, cikma saatim yaklasiyor... hepinizi öpüyorum, kendinize cok cok iyi bakinnnn..... öptmmm
canlarim bende yavas yavas kaciyorum, cikma saatim yaklasiyor... hepinizi öpüyorum, kendinize cok cok iyi bakinnnn..... öptmmm
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.612 Sammy_haa' Alıntı: benimki her bayram çalıo tatlım sıkma canını otur sende keyfine bak evde mis gibi unutmuyorum artık yemek yemeği ip bağladım parmağıma 😀 öle yapıom canım yavaş yavaş ama bugün kendimi iyi hissediyorum ondan başladım yapmaya nednse o psikolojiyi atıorum sanırım üstümden 😀 Genişletmek için tıkla ... hehe ks sen bir alemsinn ben seni napiyimm isirıyım mı yaaaaaaaaaa aferin sana bebişi aç bırakma
Sammy_haa' Alıntı: benimki her bayram çalıo tatlım sıkma canını otur sende keyfine bak evde mis gibi unutmuyorum artık yemek yemeği ip bağladım parmağıma 😀 öle yapıom canım yavaş yavaş ama bugün kendimi iyi hissediyorum ondan başladım yapmaya nednse o psikolojiyi atıorum sanırım üstümden 😀 Genişletmek için tıkla ... hehe ks sen bir alemsinn ben seni napiyimm isirıyım mı yaaaaaaaaaa aferin sana bebişi aç bırakma
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.613 eminegelin' Alıntı: canlarim bende yavas yavas kaciyorum, cikma saatim yaklasiyor... hepinizi öpüyorum, kendinize cok cok iyi bakinnnn..... öptmmm Genişletmek için tıkla ... tamma gülü güle güle bende seni öptüm
eminegelin' Alıntı: canlarim bende yavas yavas kaciyorum, cikma saatim yaklasiyor... hepinizi öpüyorum, kendinize cok cok iyi bakinnnn..... öptmmm Genişletmek için tıkla ... tamma gülü güle güle bende seni öptüm
Sammy_haa Yeni Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.614 eminegelin' Alıntı: canlarim bende yavas yavas kaciyorum, cikma saatim yaklasiyor... hepinizi öpüyorum, kendinize cok cok iyi bakinnnn..... öptmmm Genişletmek için tıkla ... görüşürüz canım çok öptüm seniii ayşegüüll' Alıntı: hehe ks sen bir alemsinn ben seni napiyimm isirıyım mı yaaaaaaaaaa aferin sana bebişi aç bırakma Genişletmek için tıkla ... ısır ama yavaş ısır olurmuuuuu acımasınnn 😀
eminegelin' Alıntı: canlarim bende yavas yavas kaciyorum, cikma saatim yaklasiyor... hepinizi öpüyorum, kendinize cok cok iyi bakinnnn..... öptmmm Genişletmek için tıkla ... görüşürüz canım çok öptüm seniii ayşegüüll' Alıntı: hehe ks sen bir alemsinn ben seni napiyimm isirıyım mı yaaaaaaaaaa aferin sana bebişi aç bırakma Genişletmek için tıkla ... ısır ama yavaş ısır olurmuuuuu acımasınnn 😀
M mrs m. Daimi Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.617 meryem214434' Alıntı: aleyküm selam biz varız canım Genişletmek için tıkla ... naber meryemcim oğluşun nasıl
meryem214434' Alıntı: aleyküm selam biz varız canım Genişletmek için tıkla ... naber meryemcim oğluşun nasıl
M meryem214434 Aktif Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.618 oğluş iyi canım oyun oynuyor içerde siz nasılsınız?
M mrs m. Daimi Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.619 meryem214434' Alıntı: oğluş iyi canım oyun oynuyor içerde siz nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... bizde iyiyiz aynen kızım da maşalllah çok hareketli. bugün okuldan sonra bir arkadaşa gittim o da hamile... birşeyler yedik ve tatlı da yedik. biraz pişman oldum ama ne yapayım yedim 🙂 pazartesi yüksek çıkmaz inşallah
meryem214434' Alıntı: oğluş iyi canım oyun oynuyor içerde siz nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... bizde iyiyiz aynen kızım da maşalllah çok hareketli. bugün okuldan sonra bir arkadaşa gittim o da hamile... birşeyler yedik ve tatlı da yedik. biraz pişman oldum ama ne yapayım yedim 🙂 pazartesi yüksek çıkmaz inşallah
M meryem214434 Aktif Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.620 ya yemesen olmuyor yesen olmuyor.bi kaç gündür de komşular ha bire tatlı getiriyor.yemedim hiçbirini ev tatlı dolu 🙂
ya yemesen olmuyor yesen olmuyor.bi kaç gündür de komşular ha bire tatlı getiriyor.yemedim hiçbirini ev tatlı dolu 🙂