Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

hosgeldiiiinnnnnn

hoşbulduk tatlımm

kıslarrr ben gıdıyorum yemek yapcam kendinize ıyı bakın

gül güle tatlım

allaha sükür iyiyiz canim, benim ufaklikda iyi, her firsatta hissettiriyor kendini 🙂
ayyy sorma yaaaaa ben eminim aslinda kiz, ama tüm kocakari masallahi erkek gözteriyor 🙂 $afak 13, ozaman kesinle$ir 🙂

oyy maşşallah ona yerim ben onu ayy valla sabırsızla bekliyorum allah gönlüne göre versin sağlıklı sihhatli doğsun inşşş

kılar kusura bakamın kaynanam geldi yazamadım

iyicim canim sagol, valla bildigin gibi bende masallah hep iyi gidiyor 🙂
yarin bende eve altan üsten, camasir bulaSik dalcam, tam gelmeyen esyalari kaldircam... öffff bi sürü i$im var yahüü, hepsini aklima getirdin 🙂

allahim cifter cifter versin sana INSALLAHHHHHHH....
( cok icten dedim kizzzz kesin cift cift gelcek 🙂)

napıım bacım yaaa daha bitmedi bi posta daha çıktı kuruyanlarıda alınca bi sepet daha ütüm var ama ara verdim yemek yicem şimdi aç açına olmaz kaç kere su koydum ütüye bilmiyorum sayamadım yaniii

ben de özlüyorum kıs🙂

ahh kuran okumaktan youln gözler olsun. keşke ben de yapabilsem🙁
Allah dualarını, ibadetlerini kabul etsin, gönlündeki muradı versin.

ahh valla okuyabilsem yorulsun ama zorlanıyorum tatlm okumakta hocam yüzünden 3 hatim niyet ettirdi bana birini okudum baktım olmıycak iki hatim birden okuyorum şimdide mukabelede okuyamadım bu sene biran önce bitsin kendimi parçaladım
aminnnn bitanem
her fırsatta aklmaö geliyosun tatlımm hep ama hep duarımdasınn rabbime dua ediyorum hep seninle ayn zamanda hamiş olalım diye ve en kısa zamanda olsun diye inş kabul eder seni çok seviyorumm

napıım bacım yaaa daha bitmedi bi posta daha çıktı kuruyanlarıda alınca bi sepet daha ütüm var ama ara verdim yemek yicem şimdi aç açına olmaz kaç kere su koydum ütüye bilmiyorum sayamadım yaniii

ahh canım yaa kolay gelsin sana yemek yeömeği ihmal etme bende bayramn temizliğine başlıycam amannn hiç bayram neşeside yok bu sene bende annem babam memlekette eşim bayramda çalışicak amannn canım sıkkkıldı yaa

oyy maşşallah ona yerim ben onu ayy valla sabırsızla bekliyorum allah gönlüne göre versin sağlıklı sihhatli doğsun inşşş

kılar kusura bakamın kaynanam geldi yazamadım

Amin canim sagolll, tez zamanda sizlerede nasip etsin allahim insallah

amann bosver yavas yavas yap, kendini yorma fazlaaa

canlar, bitranelerim ben çıkıyorum.

size şimdiden iyi haftasonları.

öpüyorum hepiniz🙂

Güle güle fistik, pazartesi görüsürüz

ahh canım yaa kolay gelsin sana yemek yeömeği ihmal etme bende bayramn temizliğine başlıycam amannn hiç bayram neşeside yok bu sene bende annem babam memlekette eşim bayramda çalışicak amannn canım sıkkkıldı yaa

benimki her bayram çalıo tatlım sıkma canını otur sende keyfine bak evde mis gibi unutmuyorum artık yemek yemeği ip bağladım parmağıma hahaha😀

Amin canim sagolll, tez zamanda sizlerede nasip etsin allahim insallah

amann bosver yavas yavas yap, kendini yorma fazlaaa

Güle güle fistik, pazartesi görüsürüz

öle yapıom canım yavaş yavaş ama bugün kendimi iyi hissediyorum ondan başladım yapmaya nednse o psikolojiyi atıorum sanırım üstümden 😀

Geri