allaha sükür iyiyiz canim, benim ufaklikda iyi, her firsatta hissettiriyor kendini 🙂
ayyy sorma yaaaaa ben eminim aslinda kiz, ama tüm kocakari masallahi erkek gözteriyor 🙂 $afak 13, ozaman kesinle$ir 🙂
iyicim canim sagol, valla bildigin gibi bende masallah hep iyi gidiyor 🙂
yarin bende eve altan üsten, camasir bulaSik dalcam, tam gelmeyen esyalari kaldircam... öffff bi sürü i$im var yahüü, hepsini aklima getirdin 🙂
allahim cifter cifter versin sana INSALLAHHHHHHH....
( cok icten dedim kizzzz kesin cift cift gelcek 🙂)
napıım bacım yaaa daha bitmedi bi posta daha çıktı kuruyanlarıda alınca bi sepet daha ütüm var ama ara verdim yemek yicem şimdi aç açına olmaz kaç kere su koydum ütüye bilmiyorum sayamadım yaniii
ahh valla okuyabilsem yorulsun ama zorlanıyorum tatlm okumakta hocam yüzünden 3 hatim niyet ettirdi bana birini okudum baktım olmıycak iki hatim birden okuyorum şimdide mukabelede okuyamadım bu sene biran önce bitsin kendimi parçaladım
aminnnn bitanem
her fırsatta aklmaö geliyosun tatlımm hep ama hep duarımdasınn rabbime dua ediyorum hep seninle ayn zamanda hamiş olalım diye ve en kısa zamanda olsun diye inş kabul eder seni çok seviyorumm
napıım bacım yaaa daha bitmedi bi posta daha çıktı kuruyanlarıda alınca bi sepet daha ütüm var ama ara verdim yemek yicem şimdi aç açına olmaz kaç kere su koydum ütüye bilmiyorum sayamadım yaniii
ahh canım yaa kolay gelsin sana yemek yeömeği ihmal etme bende bayramn temizliğine başlıycam amannn hiç bayram neşeside yok bu sene bende annem babam memlekette eşim bayramda çalışicak amannn canım sıkkkıldı yaa
ahh canım yaa kolay gelsin sana yemek yeömeği ihmal etme bende bayramn temizliğine başlıycam amannn hiç bayram neşeside yok bu sene bende annem babam memlekette eşim bayramda çalışicak amannn canım sıkkkıldı yaa