Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

dilegim canısı sende sağ kasıkmı bende sağ kasık felaket hep bişey cekiyor ben 13 ve 14 cü gece calıştım sonra biraktım ama agrım devam birde 14 günün sabahı feci bir agrıyla uyandım ben

dilegim canısı sende sağ kasıkmı bende sağ kasık felaket hep bişey cekiyor ben 13 ve 14 cü gece calıştım sonra biraktım ama agrım devam birde 14 günün sabahı feci bir agrıyla uyandım ben

sağ tarah canım evet, bide belimin tam ortası ağrıyor, zaten regl olmama 8 gün kaldı bekliyorum bakalım ben sen 2 gün çalışıp bırakma hemen durmak yok çalışmalara devam 😀...

regline kaç gün var ?

canım dr a güvenmiyorsan zaten tedavi başarılı olmaz.özelde oyaladıkları tekrar tekrar tahlil istedikleri oluyor.dr değiştirebilirsin güvenmiyorsan.dr sitesi var doktorlara soru sorduğun bi site ordan sor istersen

yeme teyzesi şimdi 4 cm biraz büyüsün beraber yiyelim 🙂 annesinin tansiyonu düşüyor bugün dentnursem
10 gün falan var daha

regline kaç gün var ?

canım dr a güvenmiyorsan zaten tedavi başarılı olmaz.özelde oyaladıkları tekrar tekrar tahlil istedikleri oluyor.dr değiştirebilirsin güvenmiyorsan.dr sitesi var doktorlara soru sorduğun bi site ordan sor istersen

yeme teyzesi şimdi 4 cm biraz büyüsün beraber yiyelim 🙂 annesinin tansiyonu düşüyor bugün dentnursem
10 gün var daha

dileğim ben hep soruyorum oraya.bugün haftasonu geç cevap verebilirler ama olsun pazartesine kadar cevabını nalmış olursun.ama özel diye istediler para için mi falan deme.neticede doktor onlar da

Geri