Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Önerilerin icin tesekkürler tatlim.Misir püskülünü baska bir arkadasta önermisti.Aslinda enfeksiyona dair bir belirtimde yok hic.Yani yanma filan.Zaten benim bu enfeksiyonlar hep böyle belirtisiz geciyor sanirim.Tüpümü tikayan enfeksiyonuda farketmemisim ben.Insallah buda diger tüpümü kapamazda...

🙂 deli kız inş niş öyledir.ama içimde zerre his yok.kısmet tabi gülüm.sen hamile ol öğren sonra da ben öğreneyim.tarihler yakın gülüm.inş şu mibarek vakit hürmetine yaa

Tabii nasilda biliyorum ama beni isiramiyacagini😀Insallah herseyim iyi cikarda bir dahaki adetimden bayramdan sonra ilacimada tam gaz calismalarimada basliyabilirim.Büyük ihtimalle acik tüpümden yumurtlayacagim bir dahaki sefere😀
Dualarin icin Allah razi olsun gülüm,tez zamanda bebege doyursun seni insallah...

🙂 deli kız inş niş öyledir.ama içimde zerre his yok.kısmet tabi gülüm.sen hamile ol öğren sonra da ben öğreneyim.tarihler yakın gülüm.inş şu mibarek vakit hürmetine yaa

inş gülümmm sen hiç umutsuz olduğunu söylüyonya bende sana hamişsindr diyorum inş yanlmıyorumdur tatlımm aminnnnnnnnnnnn inş bacımmm ikimizde güzel haber veririz