canlar ben bu sefer gidiyorum , öğlen oldu hiçbişi yapamadım , koca gelecek birazdan .
Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum , Lalezarım inşaallah güzel haberler verirsin haftaya , ben 15 ine kadar Samsundayım , yazamam ama şifre girmeden bulduğum yerden siteye girer okurum .Kendinize çok iyi bakın arkadaşlarım , mrs.m ve İzgile rastlayamadım selam söleyin.
Sabırsızım ve ayşegülüm, biz bu ay bu macunu aldık, bakalım 3 ay kullanmak lazımmış, belkide gerek kalmayacak ama almış bulunduk, sizde deneyin isterseniz...
teşekkür ederim canım. benim koca o konularda gıcık biraz.
testlerde herşey yolunda çıktı ya, takviye yapmak mümkün değil. kesnlikle kabul etmiyor🙂
olacaksa olur diyor.
abooo bi sürü cvp yazmistim hepzi silindi 🙂
kizaca toparliyim bariii...
gecenlerde bi kac gün koltukta yatirdim kocami 🙂 vee sabirsizim dedigin gibi... geceleride bol bol tekmeliyorum kendizini 🙂 5 aylik hamileyim.... 5 aydir hic bir gece deliksiz uyumadim yaaa.... sadece dedigim gibi 3 gün kocam yokken rahat uyudum... onda bile gece mutlaka bi kere uyandim... offff Söyle deliksiz bi uyku ceksem cok iyi gelecek....
internetten faylalarını oku ona, başka şeylerede faydası var belki ikna olur, çok etkisini gören olmuş banada biri tavsiye ettide araştırdım hatta macunun üstüne kocaman kırmızı bir öküz resmi koymuşlar, gelince patladık eşimle gülmekten