Bazen zor geleceğini düşünmüyorda değilim ama, şimdi o güzel uykuda kalk, emzir doyur altını aç, vızır vızır ağlasın, kafan ağrısın, o halde kalks bide işe git ooooooo zor yaaaaa yok yok ben vazgeçeyim en iyisi 🙂
benimde 3. de erkek olursa tamamdır zaten , kesin gelin manyağı , çatlak bir kaynana olurum , delirtirim ben gelinleri , mazaallah bir de kız torunum olursa vermem aneanneye filan , elletmem kimselere.... Düşünemiyorum valla çok fena çookkk , Allahımmmm bana sağlıklı sıhhatli bir kız evlat da ver de ben manyak bir kaynana olmayayımmmm
Bende misafirleri yolladım, akşam bulaşıkları makinada boşaltılacak, kahvaltılıklar yerleşek, sonra yatak çarşaf yıkanacak ve o kadar işten sonra ben bide ders çalışıcam ne güzel dimi 🙂🙂🙂
Bazen zor geleceğini düşünmüyorda değilim ama, şimdi o güzel uykuda kalk, emzir doyur altını aç, vızır vızır ağlasın, kafan ağrısın, o halde kalks bide işe git ooooooo zor yaaaaa yok yok ben vazgeçeyim en iyisi 🙂
bana bakkk Lalezar , yaş maş , abla mabla dinlemem , uçarım burdan sana heeee , bu saatten sonra vazgeçmek yok , bu foruma giren hamiş gider o kadar ...
atla kıs özlemişim seni nasılsın bakimm ya senin kızn olucak geçiyo benim içimden hep acaba çok sitiyorum kızın olmasını ondanmı inş sağlklı olsunda bitanemm
ben iyiyim gülüm sen nasılsınm bebişde kocaman olmuş
ya avatarmdaki meleği değiştir diye tutturdu kızlar bende dedimki en güzelini bulamda değiştir diyeömesinle aşik oldum ya maşşalah ne kadan mikemmel beir bebiş inş öyle bir kızmız olur güzlüm diym,i
Bende misafirleri yolladım, akşam bulaşıkları makinada boşaltılacak, kahvaltılıklar yerleşek, sonra yatak çarşaf yıkanacak ve o kadar işten sonra ben bide ders çalışıcam ne güzel dimi 🙂🙂🙂
aha makinede temiz bak onu unutmuşum , bir de çamaşırlar toplanacak ooyyyyyy...
ya canım ben kaçırmışım kusura bakma sen ne için ders çalışıyorsun okul mu sınav mı? okulsa hangisi nedir?