canım beniimmm,küçük kuzum ,minik meleğimmmm , üzülme ne olurrr, her işte bir hayır vardır birtanem mutlaka bundada vardır,lütfen ümitsizliğe kapılma, bak sağlıklısın ,her ay yumurtlayabiliyorsun,kocan yanında ,o da sağlıklı ,çok şükür hiçbir sorun yok, sadece zamanının gelmesini beklemek gerekiyor....
çok sağolun güzellerim tam iyiyim diycektim arkadaşim ban anneler günü hediyesi yollamş şimdi elime geçti tam da regl olduğum günnn okadar kötü oldumki ben galiba hiç tadamıycam o güzel duygularıı
çok sağolun güzellerim tam iyiyim diycektim arkadaşim ban anneler günü hediyesi yollamş şimdi elime geçti tam da regl olduğum günnn okadar kötü oldumki ben galiba hiç tadamıycam o güzel duygularıı
geliyorum bak kör testereyleeeeeeeeeeeeeee
ağlamaaaaaaaa
ne demek tadamıyacağım , allah biliyor ne kadar çok istediğini böyle söyleme lütfen bak , gücüne gider sonra....
aysegülcüüüümmm canim benim yaa.... üzülme lütfen.... canim benim Rabbime tevekkül et. olacaktir insallah. sn temiz mi cikti senin rahim filmi???? hic yumurta takibi yaptirdinmi????. yumurtan yeteri kadar büyüyormu????
geliyorum bak kör testereyleeeeeeeeeeeeeee
ağlamaaaaaaaa
ne demek tadamıyacağım , allah biliyor ne kadar çok istediğini böyle söyleme lütfen bak , gücüne gider sonra....
hayırlıysa olur tatlım , olmazsa da canımız sağolsun napalım çok şükür herşeyimiz tam , bu ay olmazsa bir dahaki ayaa ....
gitmesin rabbimin gücüne ben rabbim çokkkkkkkkk seviyorum sizide
ya millet aşilam yapıyo tutuyo benim tüp bebk tutmadı bak kaştane tanıyorum regleri düzensiz miyom kkist var diyen onların nda hemen oldu ben im hiç bişeyiöm yok muş çok şükür 3. yıla gircem hala yokkk nasıl umutlu olıyım bilmiyrumm gel gülüm gel sen beni kör testerenle kesde tümden bitsin bende rahatlıyım barii
aysegülcüüüümmm canim benim yaa.... üzülme lütfen.... canim benim Rabbime tevekkül et. olacaktir insallah. sn temiz mi cikti senin rahim filmi???? hic yumurta takibi yaptirdinmi????. yumurtan yeteri kadar büyüyormu????