Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canım benim kullandığım ilaçta öyle ağrılar yapmıştı doktorum yumurtaların büyümesine işaret dedi bunu takip eden kıvamlı uzayan akıntıda çatladığını haber verecek,bide sordum normalde böyle olmazdı diye oda ilaçlar hormonları uyarp tamgaz çalışma sağlıyor ondan demiştii senin içinde hayırlısı şeker hemşiremm:ehi: akıntıya dikkattttt:meri:
sevilay konuşalım dur gitme hemen sonra oku bende akıntı hiç yok ama 15 gündeyim şu anda akşam cok agrım oldu şimdi calışmalımıyım bu gece akşamdeğil öndan önce 2 gece hep calıştım

sevilay konuşalım dur gitme hemen sonra oku bende akıntı hiç yok ama 15 gündeyim şu anda akşam cok agrım oldu şimdi calışmalımıyım bu gece akşamdeğil öndan önce 2 gece hep calıştım
canım akıntıyı yakalayınca 2 gün üst üste ilişki daha mantıklı onun haricinde gün aşırı ilişki sağlıklı sonuçta sperm 48 saat canlı kabiliyor yani biri ölmeden yenisi rahime geliyor ve boş kalmıyor akıntı yokken aşırı çalışma yorar sizi ve psikolojini yıpratır bence

canım benim beni kociş çağırıyo uyuyacağız geç oldu diyo umarım yazdıklarım işine yarar lütfen kendini sıkmadan ilerletmeye çalış bu ayı okuduğum kadarıyla incirde yiyosun inşallah Rabbim dileğini verir 🙂

sevilay yavrum akıntım hiç yok bu catlama işaretimi yumurtlamamı anlamadım dr bana 2 gün calış dedi ama ben 2 calıştım akşam bıraktım bu gece yinemi calışsam

Geri