olsun kadının kalını makbuldur🙂
evet ya sorma ılk defa korkuyorum yırmılık dıs olmasa ıdare ederdım ama korkuyorum hıc korkmazdım bebıs olunca.... bısey olurmu acaba dıye sorun yaptıgımdan...g
ercı ıkı doktorda bısye olmaz dedı ama ıste gelde anlat dılege....
hımm isteyecektim ama utandım nedense işte 🙁 evet ya rahat uyuyamamaya başladım ben de bi de ha bire tuhaf rüyalar görüyorum uyanıyorum.doğum yaptığımı gördüm geçen aynı gece 2 ayrı rüyada da doğum yapıyordum.hem de evde yatakta koca bi tarafta uyurken 🙂 daha bebeğin cicilerini yıkamadım ki ben ne giydirecem yıkamadan da giydiremem diyorum 🙂
amiiinnnn inşallahhhh hepimiz sağlıkla meleklerimizi kucaklarız.
ooo daha minicikkkk, kuru fasulye kadar olmuştur herhalde 🙂
evet ama cok cabuk büyüyorlar ilk kizimdan bilirim bu benim ilk tecrübem degil amaa simdi kizimi düsünüyorum ona bakip agliyorum nasil birakcam nasi etcem dogumda diyee 2 ci oluncada öyle oluyorr
bende bende istiyorum sabırsızm inş bizede yaşarız o güzel duygularıda bebişleimizden bahsederiz soru yağmuruna tutarz bu güzel hamişşeriiii hemiii bacımm:f040::f040:
sen yeterkı hamıle kal ınan bunalmayız sorularla.....
olsun kadının kalını makbuldur🙂
evet ya sorma ılk defa korkuyorum yırmılık dıs olmasa ıdare ederdım ama korkuyorum hıc korkmazdım bebıs olunca.... bısey olurmu acaba dıye sorun yaptıgımdan...g
ercı ıkı doktorda bısye olmaz dedı ama ıste gelde anlat dılege....
Dentnurse.......................... 1 Eylül Sabırsızım..........................1 Eylül yıldız_azeri........................2 Eylül şirinsu.................................5 Eylül Ecce ..................................10 Eylül Lara...................................13 Eylül Şimall................................13 Eylül ayşegül..............................14 eylül Azade................................17 Eylül polyana28 ...................... 19 Eylül pirenses.............................20 Eylül fudelya..............................20 Eylül
<V>
<V></V>2010 ANNE ADAYLARI <V></V>
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ................................ 2-3 ocak (Anne adayı süperrrrrrr)
Kelebeğim ................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrr)
chatlak .................................. 11 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
burcums ................................ 20 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
biza ....................................... 22 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
umutsuz_reyhan ................. 29 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Esila .......................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ..................................... 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
Selzeh .................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ayselalper .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
NİSAN ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
aslıgökçe ........................... 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs .............................. Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
MAYIS ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği ........................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end --> daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><?xml:namespace prefix = o /><o😛></o😛> Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm....................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrr)
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Tatlı cadım ....................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrr)
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
TEMMUZ ANNE ADAYLARI Bilgemelek ......................... 06 Temmuz</V>(Anne adayı süperrrrrrrrr)
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr)
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)