Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya
inşallah olmuştur canım, bu aralar gelişimleri hızlı oluyormuş. 3 gündür ne şekilde yatarsam yatayım rahat edemiyorum, gece hep uyanıyorum yaaa... ben de sola yatmaya özen gösteriyorum ama bazen bana rahat vermiyor yatamıyorum.
ne güzelllll renklide görebilmişsin 🙂 canım renkli gösterdiğine göre cd sini de verir, sen ısrarla iste.
hımm isteyecektim ama utandım nedense işte 🙁 evet ya rahat uyuyamamaya başladım ben de bi de ha bire tuhaf rüyalar görüyorum uyanıyorum.doğum yaptığımı gördüm geçen aynı gece 2 ayrı rüyada da doğum yapıyordum.hem de evde yatakta koca bi tarafta uyurken 🙂 daha bebeğin cicilerini yıkamadım ki ben ne giydirecem yıkamadan da giydiremem diyorum 🙂
bende bende istiyorum sabırsızm inş bizede yaşarız o güzel duygularıda bebişleimizden bahsederiz soru yağmuruna tutarz bu güzel hamişşeriiii hemiii bacımm:f040::f040:
eyyim gardas sen nasilsin 😀 ay özlemisim sivasca konusmayi, kiz sen yenimahalledenim dedin ay malum ben dogma büyüme almanyadayim bu yenimahallede asaga dogru bi ilkokul var mi?